PS4: Ενημέρωση Λογισμικού 4.50

 

Η καλύτερη – μέχρι τήν επόμενη – αναβάθμιση υπ’ αριθμόν 4.50 (κωδική ονομασία Sasuke), έρχεται μέσα στόν Φεβρουάριο για το PS4.Όπως είχε διαρρεύσει εδώ και κάποιες μέρες από την Sony, η νέα αναβάθμιση θα περιέχει σημαντικές νέες λειτουργίες καί επιλογές.

Δείτε τι νέο περιλαμβάνει η τελευταία μεγάλη ενημέρωση..

Υποστήριξη εξωτερικού HDD δίσκου

Πασχίζετε να βρείτε χώρο για όλα τα παιχνίδια που παίζετε? Μην ανησυχείτε άλλο, πλέον μπορείτε να συνδέσετε τον USB 3.0 εξωτερικό σας HDD δίσκο και να κατεβάσετε, να αποθηκεύσετε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια, εφαρμογές και add-ons απευθείας στον HDD σας. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε παιχνίδια και εφαρμογές που ήδη έχετε σώσει στον εξωτερικό δίσκο για να μείνετε οργανωμένοι.
Όταν συνδέσετε τον εξωτερικό σας HDD, όλο το περιεχόμενο γίνεται κανονικά διαθέσιμο μέσω του PS4 Home Screen. Επιπλέον, το PS4 θα υποστηρίζει εξωτερικούς HDD έως και 8TB σε μέγεθος. 

Custom wallpapers

Εάν έχετε τραβήξει μια επική in-game στιγμή με το SHARE button, μπορείτε πλέον να την ορίσετε ως εικόνα φόντου στο PS4 Home Screen. Για να βεβαιωθείτε πως τα εικονίδια και το κείμενο θα φαίνονται κανονικά με το νέο σας wallpaper, μπορείτε να ορίσετε τις σκιάσεις και την φωτεινότητα του menu.

Ανανεωμένο Quick menu

Η ενημέρωση λογισμικού 4.0 εισήγαγε το Quick Menu και το νεότερο update βελτιώνει το χαρακτηριστικό αυτό, κάνοντάς το πιο φιλικό προς τον χρήστη.
Το Quick Menu θα πιάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη, και θα μπορείτε μέσω αυτού να δημιουργήσετε, να μπείτε και να μανατζάρετε Parties χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το παιχνίδι.

Δημοσιεύστε ενημερώσεις στο PlayStation Network activity feed

Όπως ενημερώνετε την κατάστασή σας στο Facebook ή ποστάρετε στο Twitter, μπορείτε πλέον να ανεβάσετε δημοσιεύσεις απευθείας στο PSN activity feed σας. Θα μπορείτε να προσθέσετε απλές γραπτές ενημερώσεις, να κάνετε tag φίλους, να βάλετε εικόνες και να συμπεριλάβετε συγκεκριμένα παιχνίδια, στέλνοντας τις ενημερώσεις σας προς εμφάνιση στον τομέα What’s New για να τις δουν οι PSN φίλοι σας.
Θα μπορείτε επίσης να στείλετε τα in-game screenshots σας στον τομέα Live from PlayStation ως Public Activity και να τα δούνε παίκτες από όλο τον κόσμο.

3D Blu-ray υποστήριξη για το PlayStation VR

Εάν είστε κάτοχοι του PS VR, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το PS4 για να παίξετε 3D Blu-ray δίσκους και να τους παρακολουθήσετε σε stereoscopic 3D μέσω του headset.
Αυτή είναι μόνο μια γεύση από τις λειτουργίες που θα συμπεριλαμβάνει η ενημέρωση 4.50, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας λανσαρίσματος του update.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss