Πυροβολισμοί κοντά στον Λευκό Οίκο – Συνελήφθη μία γυναίκα

Δεύτερο επεισόδιο μέσα σε ένα 24ωρο σημειώθηκε κοντά στον Λευκό Οίκο στις ΗΠΑ. Μετά το χθεσινό περιστατικό με τον άνδρα που απειλούσε με τοποθέτηση βόμβας και συνελήφθη, μία γυναίκα επιτέθηκε με αυτοκίνητο σε όχημα της αστυνομίας που βρισκόταν κοντά στην περίφραξη του Λευκού Οίκου, με συνέπεια να δεχθεί τα πυρά των αστυνομικών και να συλληφθεί.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η γυναίκα δράστηςς κινήθηκε επιθετικά με το αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Ουάσιγκτον και ακολούθως κατέβηκε και επιτέθηκε πεζός στους αστυνομικούς, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

https://www.youtube.com/watch?v=pG4qef4Tf8I

Όπως ανακοινώθηκε, δόθηκε εντολή στους δημοσιογράφους να παραμείνουν στην αίθουσα Τύπου, ωστόσο δεν αποκλείστηκε το σημείο, ούτε η είσοδος και η έξοδος από τον Λευκό Οίκο.

AFP PHOTO / Brendan SMIALOWSKI

Η αντίδραση της αστυνομίας ήταν άμεση και καίρια, με συνέπεια το νέο αυτό περιστατικό να τελειώσει εν τη γενέσει του και να μην υπάρξει περαιτέρω αναστάτωση.

AFP PHOTO / Brendan SMIALOWSKI

Παρόλα αυτά, η συχνότητα των δύο αυτών συμβάντων έχει προκαλέσει ανησυχία στην ασφάλεια του Λευκού Οίκου, οι επικεφαλής της οποίας έδωσαν εντολή για αυξημένη επαγρύπνηση και διακριτική αύξηση των μέτρων περιφρούρησης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss