Ραντεβού με τη Σκάρλετ Γιόχανσον θέλει να βγει ο Τσακαλώτος!

Μετά την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αποφάσισε να μας παρουσιάσει και… τις προτιμήσεις στο γυναικείο φύλο και μάλιστα μέσα από τη Βουλή!

Έτσι λοιπόν, ο υπουργός Οικονομικών δεν δίστασε να μας αποκαλύψει ότι είναι λάτρης της διάσημης ηθοποιού του Χόλυγουντ, Σκάρλετ Γιόχανσον.  Και όχι μόνο… Γνωστοποίησε ενώπιον των βουλευτών της Επιτροπής Οικονομικών πως επιθυμεί να βγει μαζί της για cocktail!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο υπουργός Οικονομικών επιχείρησε να εξαπολύσει επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, για τις δηλώσεις του περί πρωτογενών πλεονασμάτων της τάξης του 2% που θα επιχειρήσει να συμφωνήσει για τη χώρα.

«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να λέει ότι θέλει για τα πλεονάσματα. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον, αλλά δεν λέει κάτι αυτό, να με συμπαθάτε», δήλωσε ο κ. Τσακαλώτος, προκαλώντας γέλια στα μέλη της Επιτροπής Οικονομικών.

Πεδίο ελεύθερο, του απάντησε ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, ενημερώνοντας τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι η Σκάρλετ Γιόχανσον έχει πλέον χωρίσει! Και δεν σταμάτησε εκεί! Εν είδει αστεϊσμού, ο κ. Αμυράς δήλωσε πως έχει βρει το τηλέφωνο της Σκάρλετ Γιόχανσον, με στόχο να διευκολύνει τον υπουργό Οικονομικών να πραγματοποιήσει την επιθυμία του!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss