Ρέιτσελ Βάις, Έμα Στόουν και Ολίβια Κόλμαν… σε “καυτό” ερωτικό τρίγωνο στην νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Ο Γιώργος Λάνθιμος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας του δραματικής ταινίας The Favourite με πρωταγωνίστριες τις βραβευμένες με Όσκαρ Ρέιτσελ Βάις και Έμα Στόουν και την Ολίβια Κόλμαν («Αστακός»), που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα.

Σύμφωνα με νέες λεπτομέρειες για την υπόθεση που ήρθαν στη δημοσιότητα, οι χαρακτήρες που υποδύονται οι Βάις και Στόουν ανταγωνίζονται μεταξύ τους για περισσότερη εξουσία και προνόμια στην αυλή της Βασίλισσας Άννας και χρησιμοποιούν για το σκοπό κάθε πιθανό μέσο- ακόμη και την αποπλάνηση.

Η ταινία, που έχει χαρακτηριστεί ως «ένα άγριο παραμύθι βασιλικής ίντριγκας, πάθους, φθόνου και προδοσίας», διαδραματίζεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα, όταν η Βασίλισσα Άννα βρισκόταν στο θρόνο- την ενσαρκώνει η Ολίβια Κόλμαν. Η Ρέιτσελ Βάις υποδύεται την Δούκισσα του Μάρλμπορο Σάρα Τσώρτσιλ, που είναι στενή φίλη, συμβουλάτορας αλλά και ερωμένη της Βασίλισσας. Οι σχέσεις εξουσίας κλονίζονται όταν φτάνει στο παλάτι η Άμπιγκεϊλ, η μικρότερη εξαδέλφη της (Έμα Στόουν) και οι δυο γυναίκες αρχίζουν να μάχονται μεταξύ τους για την επιρροή και την φροντίδα της Βασίλισσας.

Η συγκεκριμένη ταινία σηματοδοτεί μια μεγάλη αλλαγή για τον Λάνθιμο, που αγαπήθηκε ιδιαιτέρως από το κοινό για την δυστοπική του σάτιρα Αστακός, που κέρδισε το Ειδικό Βραβείο στο Φεστιβάλ των Καννών το 2015. Ο Έλληνας σκηνοθέτης επιστρέφει φέτος με την ταινία The Killing of a Sacred Deer, που μιλά για έναν χειρουργό ο οποίος αναπτύσσει μια επικίνδυνη σχέση με ένα έφηβο αγόρι με προβληματική συμπεριφορά. Το σενάριο του The Favourite αυτή τη φορά δεν ανήκει στον Ευθύμη Φιλίππου αλλά στον Τόνι ΜακΝαμάρα και την Ντέμπορα Ντέιβις, ενώ εκτός από τις τρεις πρωταγωνίστριες παίζουν ακόμη οι Νίκολας Χουλτ, Μαρκ Γκάτις και Τζο Άλγουιν.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss