Το ρόφημα αποτοξίνωσης για ενέργεια και κάψιμο λίπους

Η νέα μόδα της εποχής στο αδυνάτισμα είναι τα detoxes, δηλαδή τα ροφήματα αποτοξίνωσης όλων των μορφών και όλων των μεγεθών… Υπάρχουν detoxes με ζάχαρη τα οποία θα χρειαστούν έναν μήνα και θα σας γλυκάνουν απομακρύνοντας όλα τα άχρηστα στοιχεία από τον οργανισμό σας.

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα πρόταση για αποτοξίνωση είναι τα juice cleanses. Πρόκειται για ροφήματα που βασίζονται στα φρούτα και τα λαχανικά για να ωθήσουν προς τα έξω οποιοδήποτε επεξεργασμένο τρόφιμο ή συμπλέγματα τροφίμων που έχουν μείνει πίσω.

Ενώ ορισμένα από αυτά τα διατροφικά συμπλέγματα έχουν καλά αποτελέσματα και αξίζουν τον κόπο, άλλα δεν το κάνουν. Αυτά τα detoxes μπορεί να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μια πιο λεπτή μέση, απώλεια βάρους, καλύτερη λειτουργία των οργάνων, και γενικότερα να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα; Πόσο δύσκολες μπορεί να είναι μερικές από αυτές τις δίαιτες. Το δημοφιλές «30 Day Sugar Detox», για παράδειγμα, απαιτεί όχι μόνο ένα μήνα από το χρόνο σας, αλλά μια πολύ περιορισμένη διατροφή. Άλλα απαιτούν ακριβά γεύματα και τα περισσότερα απαιτούν τα γεύματα να είναι προετοιμασμένα ημέρες νωρίτερα.

Αν πιστεύετε πως δεν έχετε τον χρόνο, το χρήμα ή τους πόρους για να δεσμευτείτε με ένα πρόγραμμα με ρόφημα αποτοξίνωσης όπως αυτό. Υπάρχει ένας τρόπος για να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε με πολύ λιγότερη δέσμευση. Το πιο εύκολο πράγμα που έχετε να κάνετε: μια μέθοδος αποτοξίνωσης με μηλόξυδο.

Αποτοξίνωση με μηλόξυδο

Μπορεί η συγκεκριμένη πρόταση να μην ακούγεται ιδιαίτερα ελκυστική, αλλά αυτό δεν είναι το παραδοσιακό λευκό ξύδι που έχετε συνηθίσει να έχετε στο σπίτι. Το μηλόξυδο είναι σίγουρα ασφαλές για να καταναλωθεί, αν και έχει μια λίγο πικρή και ξινή γεύση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό πως το μόνο επιπλέον συστατικό αυτού του detox είναι το μέλι. Το οποίο δεν έχει μόνο καταπληκτικά οφέλη για την υγεία, αλλά κάνει και το ρόφημα πιο νόστιμο.

Ευεργετικά στοιχεία μηλόξυδου

Το μηλόξυδο έχει μερικά πραγματικά οφέλη από μόνο του, όπως το να καθαρίζει το δέρμα σας. Αλλά πέρα από αυτά τα θετικά, το μηλόξυδο είναι το βασικό συστατικό για μια πλήρη αποτοξίνωση του σώματος. Καθαρίζει τα όργανα και αφαιρεί τις τοξίνες από το σύστημα, το οποίο σας δίνει όλα τα οφέλη που θα σας προσέφεραν εκείνα τα συμπλέγματα detox. Απώλεια βάρους, περισσότερη ενέργεια κλπ.

Πότε μπορεί να καταναλωθεί το ρόφημα αποτοξίνωσης με μηλόξυδο;

Αυτό το ρόφημα αποτοξίνωσης μπορεί να καταναλωθεί ως ένα πρωινό ρόφημα που δίνει ώθηση και σας χαρίζει επιπλέον ενέργεια και ξυπνάει τον μεταβολισμό σας. Αν και αυτός είναι πράγματι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας, αυτό το ρόφημα μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Για τις πλήρεις οδηγίες προκειμένου να παρασκευάσετε αυτό το ρόφημα αποτοξίνωσης, δείτε το βίντεο που ακολουθεί. Θα εκπλαγείτε με το πόσο απλό και οικονομικό είναι να το φτιάξετε και με το πόσο εκπληκτικά οφέλη έχει αν το πιείτε μερικές φορές την εβδομάδα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss