Η Scarlett Johansson… σκορπίζει τον θάνατο, στό εντυπωσιακό extended clip του Ghost in the Shell

Λίγο πριν την έξοδό του (30/3) στούς κινηματογράφους, δόθηκαν στήν δημοσιότητα πέντε (εκρηκτικά) λέπτα τής ταινίας, πού μάς βάζουν για τα καλά στο κλίμα.

Είναι η πρώτη αμερικάνικη διασκευή ενός από τα διασημότερα manga comics στην ιστορία: Του «Ghost in the Shell», με τήν Scarlett Johansson στο ρόλο ενός cyborg που σίγουρα δεν θα ξεχάσει κανείς εύκολα.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη Scarlett Johansson ως τη ρομποτική αστυνομικό Major, να πραγματοποιεί την πρώτη της καταδρομική επίθεση πέφτοντας από έναν ουρανοξύστη, για να αντιμετωπίσει ένα ανδροειδές αράχνη που επιμένει πεισματικά να ολοκηρώσει την αποστολή του.

Η ταινία συνοδεύτηκε από αντιδράσεις για καίριες αλλαγές στό φίλμ, όπως η αλλαγή της ασιάτισσας πρωταγωνίστριας του πρωτότυπου Motoko Kusanagki σε Major, και την επιλογή της Johansson στο ρόλο. Ο σκηνοθέτης πάντως του αρχικού anime (1995 ), Mamoru Oshii, υπερασπίζεται την ηθοποιό, καθώς η ηρωίδα ως ανδροειδές θα μπορούσε να κατάγεται από οπουδήποτε.

Το Ghost in the Shell, θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 30 Μαρτίου από την UIP.

Αν, λοιπόν, από τα trailer δεν έχετε καταλήξει ακόμα στο αν θέλετε να δείτε στον κινηματογράφο το Ghost in the Shell τότε ίσως αυτό το κλιπ να σας βοηθήσει.

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss