The Sinner: Η “αμαρτωλή” Jessica Biel έρχεται στην νέα, συγκλονιστική σειρά, απο την Cosmote TV (trailer)

Γι’ αυτή τη νέα δραματική σειρά έχουν γραφτεί ήδη ύμνοι για την ερμηνεία της Jessica Biel αλλά και το σενάριό της προτού καν προβληθεί το πρώτο επεισόδιο στη μικρή οθόνη.

Η πρεμιέρα, ωστόσο, σε επιλεγμένο κοινό αλλά και κριτικούς κινηματογράφου και τηλεόρασης έγινε στο Φεστιβάλ Tribeca της Νέας Υόρκης λίγους μήνες πριν. Κοινό και κριτικοί έμειναν άφωνοι και αποσβολωμένοι από την πρώτη κιόλας σκηνή της σειράς. Μια σκηνή που αποκαλύπτει το σπουδαίο υποκριτικό ταλέντο της πρωταγωνίστριας και δημιουργεί απίστευτο σασπένς και αγωνία για τον πρώτο κύκλο του The Sinner ο οποίος εκτυλίσσεται σε οκτώ επεισόδια. 

H ιστορία έχει ως εξής: 
Μια όμορφη μέρα στην παραλία, η Cora Tannetti – την οποία υποδύεται η πανέμορφη σύζυγος του Justin Timberlake, Jessica Biel – σηκώνεται από την πετσέτα της στην αμμουδιά, αρπάζει σαν δαιμονισμένη ένα μαχαίρι και σφάζει με απίστευτη οργή έναν  άνδρα που κάθεται τυχαία μπροστά της. Σοκ! Τι οδήγησε μία κανονική γυναίκα να περπατήσει μέχρι έναν ξένο και να τον μαχαιρώσει;
Σε αυτό το βασικό ερώτημα προσπαθεί να δώσει απάντηση η συγγραφέας Petra Hammesfahr μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της: “The Sinner”. Ενός βιβλίου μπεστ σέλερ, πάνω στο σενάριο του οποίου βασίστηκε μια άριστη τηλεοπτική προσαρμογή. Στο πλευρό της εξαιρετικής Jessica Biel, βρίσκουμε τους ταλαντούχους Bill Pullman και Christopher Abbott.
Δημιουργός της σειράς είναι ο Derek Simonds (The Astronaut Wives Club) με τον Antonio Campos (Christine) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία του πρώτου από τα 8 συνολικά επεισόδια της σειράς.
Το The Sinner θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες στις 2 Αυγούστου και λίγες ώρες μετά στην Ελλάδα – συγκεκριμένα, την Πέμπτη 3 Αυγούστου στις 23.00 και κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα – αποκλειστικά στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD στην COSMOTE TV.
Δείτε το trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss