Σκλάβες του σεξ για 10 ευρώ την ημέρα…

«Σκλάβες» του σεξ για… 10 ευρώ την ημέρα! Περίπου 40 άνδρες την ημέρα, για τουλάχιστον 16 ώρες, ικανοποιούσε η κάθε κοπέλα από την Λευκορωσία, που είχε πέσει θύμα του αδίστακτου κυκλώματος μαστροπών. Τα πρώτα πέντε ερωτικά ραντεβού ήταν… γκανιότα (προμήθεια), υπέρ του οίκου ανοχής.

Η τιμή του ραντεβού ήταν 20 ευρώ. Η κάθε κοπέλα έβγαζε για λογαριασμό του κυκλώματος 800 ευρώ την ημέρα. Οι μαστροποί είχαν τουλάχιστον 20 «φυλακισμένες» κοπέλες, με τα ημερήσια κέρδη τους να ανέρχονται από 10.000 έως 15.000 ευρώ! Δύο 20χρονα κορίτσια από την Λευκορωσία κατόρθωσαν να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα, η μία μάλιστα από αυτές είχε έρθει έγκυος στην χώρα μας για να βρει νόμιμη εργασία, απέβαλε και κατέληξε να εκδίδεται σε οίκο ανοχής.

Αντίστοιχη αντιμετώπιση είχαν η «Νατάσα ή Όλια», η «Σκάρλετ», η «Καρίνα» και η «Ντιάνα» αλλά αρνήθηκαν να καταθέσουν επειδή φοβούνται τους κατηγορουμένους. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, είχαν συλλάβει οκτώ μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ηλικίας 25 έως 68 ετών, ενώ στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμα οκτώ άτομα.

«Ψεύτικες» εγκυμοσύνες και άσυλο

Ένας γυναικολόγος και ένας δικηγόρος, όπως προκύπτει από την δικογραφία, που σχημάτισαν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, είχαν βασικό ρόλο στην καθυστέρηση της παραμονής των άτυχων κοριτσιών στην χώρα μας με αποκλειστικό στόχο την αύξηση των πορνικών εσόδων.

Τον Φεβρουάριο του 2018, η «Ναταλία», αρχηγικό μέλος του κυκλώματος απευθύνθηκε σε γυναικολόγο, με ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την δικογραφία, ο… γιατρός έδινε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις με τις οποίες πιστοποιούσε την ύπαρξη εγκυμοσύνης των γυναικών, αλλά και… δυσκολίες στην κύηση εξαιτίας μερικής αποκόλλησης εμβρύου!

Αυτές τις βεβαιώσεις τις παρέλαβε ένας δικηγόρος, ο οποίος τις κατέθεσε στην Επιτροπή Ασύλου ώστε να παραταθεί η παραμονή τους στην χώρας μας, γνωρίζοντας ο ίδιος ότι τα έγγραφα ήταν αναληθή.

«Μεθύσι» αποκάλυψης και ντέντεκτιβ

Η μία από τις κοπέλες, που βρήκαν το σθένος να μιλήσουν για τους αδίστακτους μαστροπούς, την 1η Φεβρουαρίου 2018, ξέφυγε από τα χέρια της «επιτηρήτριας» της όταν η τελευταία που κρατούσε όλα τα διαβατήρια των κοριτσιών, μέθυσε. Η «αρχηγός» ασκούσε έντονη ψυχολογική βία με το πρόσχημα χρέους των γυναικών, ύψους 4.000 ευρώ. Οι μαστροποί στις αρχές του Μαρτίου 2018 προσέλαβαν ιδιωτικό ερευνητή προκειμένου να εντοπίσει τις γυναίκες που είχαν διαφύγει, με το πρόσχημα ότι έχουν χαθεί τα ίχνη τους και τους αναζητούν συγγενείς τους στο εξωτερικό.

Λίγες μέρες νωρίτερα η «Χαλίνα», μέλος του κυκλώματος καθ’ υπόδειξη της αρχηγού «Ναταλίας» είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Odnoklassniki.ru ή το VK.com, προκειμένου να προσελκύσει τις δύο νεαρές κοπέλες που είχαν καταφέρει να ξεφύγει. Μέσω αυτών των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούσαν οι «καταζητούμενες», η Χαλίνα προσπάθησε να τις παραπλανήσει προκειμένου να διαπιστώσει που έμεναν ώστε να τις αρπάξουν και να τις μεταφέρουν και πάλι για σεξουαλική εκμετάλλευση στους οίκους ανοχής.

Εμπρησμοί για την «Ντιάνα»

Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των δύο 20χρονων κοριτσιών, από τους μαστροπούς, στις 25 Φεβρουαρίου έφθασε με πτήση από Μολδαβία η «Ντιάνα», την οποία είχε θυματοποιήσει ο μαστροπός με το προσωνύμιο «Ντίμα», η οποία όμως κατάλαβε γρήγορα την πρόθεση σεξουαλικής της εκμετάλλευσης και κατάφερε να διαφύγει. Τότε οι μαστροποί ξεκίνησαν ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της, καθώς θεωρούσαν πως οι δύο κοπέλες από τη Λευκορωσία είχαν διαφύγει με την βοήθεια της «Αλίνας» προκειμένου να εκδίδονται για λογαριασμό της.

Η αρχηγός «Ναταλία» μαζί με… φουσκωτούς πήγε στο παντοπωλείο του «Τζαμάλ», ενός συντρόφου της «ανταγωνίστριας», τον οποίο απείλησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει που κρύβονταν οι τρεις «ιδιοκτησίες» τους, χωρίς αποτέλεσμα.

Η «Ναταλία» δεν το… έβαλε κάτω, προσέλαβε άγνωστους δράστες προκειμένου να πυρπολήσουν το παντοπωλείο του «Τζαμάλ». Στις 25 Φεβρουαρίου πήγε έξω από το κατάστημα και το… φωτογράφισε προκειμένου να στείλει τις απεικονίσεις στους δράστες. Έπειτα υπέγραψε το… συμβόλαιο εμπρησμού με τον άγνωστο «Γιώργο» αντί του ποσού των 5.000 ευρώ, χρήματα που του δόθηκαν τμηματικά στην Πλ. Αγίου Παντελεήμονα. Την 1η Μαρτίου, πράγματι ο «Γιώργος» με εύφλεκτο υγρό προκάλεσε πυρκαγιά στην πρόσοψη του καταστήματος, στέλνοντας το μήνυμα εκφοβισμού…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss