Σκότωσε με 65 μαχαιριές τη φίλη της για το facebook

Μια 16χρονη έσφαξε με 65 μαχαιριές την καλύτερή της φίλη, γιατί ανέβασε στα social media γυμνές φωτογραφίες των δυο τους. «Μπορεί να φαίνομαι ήρεμη, αλλά στο μυαλό μου σε έχω σκοτώσει τουλάχιστον τρεις φορές. Θα είσαι τυχερή αν επιβιώσεις έως το τέλος του έτους», έγραψε σε έξαλλη κατάσταση η Erandy Elizabeth Gutierrez, απευθυνόμενη στην επίσης 16χρονη φίλη της.
Εκείνη δεν πήρε στα σοβαρά τις απειλές της… «κολλητής της» και την προσκάλεσε στο σπίτι της για να τα βρουν.

Η Gutierrez συμφώνησε, όμως η αντίστροφη μέτρηση είχε ήδη ξεκινήσει. Με την πρόφαση ότι θέλει να πάει στο μπάνιο, πήγε στην κουζίνα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και με αυτό μαχαίρωσε 65 φορές πισώπλατα την άτυχη κοπέλα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, αμέσως μετά τη δολοφονία, η 16χρονη προσπάθησε να καθαρίσει το αίμα από τα ρούχα της, αλλά και τα δαχτυλικά της αποτυπώματα από το μαχαίρι.

Πιστεύοντας ότι έχει καταφέρει να κρύψει τα ίχνη της, επέστρεψε στο σπίτι της και έκανε ότι θρηνεί κι εκείνη για τον χαμό της φίλης της, όπως και οι υπόλοιποι συμμαθητές τους.

Για κακή της τύχη όμως η αστυνομία ανακάλυψε ότι εκείνη βρίσκεται πίσω από την αποτρόπαιη δολοφονία και την συνέλαβε την ώρα της κηδείας του άτυχου κοριτσιού, όπου είχε πάει για να… τηρήσει την υπόσχεση που της είχε δώσει ότι θα την θάψει πριν το τέλος του χρόνου.

Από την μέρα που έγινε το τραγικό έγκλημα, το σχολείο όπου οι Baez και Gutierrez φοιτούσαν, φιλοξενεί σεμινάρια με σκοπό να αποφευχθούν παρόμοιες καταστάσεις.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss