Σκότωσε η Τζάκι τον Κένεντι;! Νέες θεωρίες συνωμοσίας

Η νέα θεωρία συνωμοσίας για την ταυτότητα του “πραγματικού” δολοφόνου του Τζον Κένεντι είναι η πιο εξωφρενική όλων όσων έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα και σύμφωνα με αυτή, ο δολοφόνος δεν είναι άλλος από την ίδια την “Πρώτη Κυρία”, Τζάκι Κένεντι…

Σύμφωνα με τους “εγκεφάλους” αυτής της θεωρίας, η Τζάκι υπέκυψε στις πιέσεις της CIA και αποφάσισε να δολοφονήσει η ίδια το σύζυγό της,  μη αντέχοντας άλλο τις εξωσυζυγικές σχέσεις του και ιδιαίτερα τη φημολογούμενη σχέση του με την Μέριλιν Μονρόε.

Οι υποστηρικτές της θεωρίας, επικαλούνται ακόμη ένα βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του JFK, στο οποίο η Τζάκι φαίνεται σαν να κρατάει “κάτι μεταλλικό”, ενώ βρίσκεται στην προεδρική λιμουζίνα δίπλα στο σύζυγό της, όπως αναφέρει η Daily Mail.

https://www.youtube.com/watch?v=iU83R7rpXQY

Η ανάλυση του βίντεο, σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές  αυτής της θεωρίας, δείχνει τις ακριβείς κινήσεις της Τζάκι να μοιάζουν πολύ “ύποπτες”, τόσο όταν στρέφεται προς το μέρος του άνδρα της όταν αυτός μοιάζει να μην αισθάνεται καλά, αλλά κυρίως όταν μετά τον πυροβολισμό επιχείρησε να φύγει από το πίσω μέρος της λιμουζίνας. Στο σημείο αυτό, οι υποστηρικτές της θεωρίας τη βλέπουν να κρατά ένα… “μεταλλικό” αντικείμενο.

Ανεπισήμως, ως ύποπτοι για τη δολοφονία του JFK θεωρήθηκαν σχεδόν οι πάντες: Από τη CIA και τον Αντιπρόεδρό του, μέχρι τους Ρώσους και το Φιντέλ Κάστρο. Επίσημα, τη δολοφονία διέπραξε ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ, ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τον Τζακ Ρούμπι, ενώ ήδη είχε συλληφθεί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss