Smartwatch της Montblanc με τιμή $890

Το Montblanc Summit διαθέτει οθόνη με διάμετρο 1,39 ιντσών ανάλυσης 400 x 400 pixels τεχνολογίας AMOLED και στο εσωτερικό του βρίσκουμε το Snapdragon Wear 2100 SoC σε συνδυασμό με 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Στον εξοπλισμό του επίσης περιλαμβάνονται μπαταρία 350mAh, μικρόφωνο και αισθητήρας μέτρησης καρδιακών παλμών.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι το Android Wear 2.0 αποτέλεσε την τέλεια ευκαιρία για να λανσάρει ένα smartwatch, αφού η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google για φορετές συσκευές συνεργάζεται πολύ καλύτερα με το iOS της Apple, και επομένως η ενδεχόμενη πελατειακή βάση της εταιρείας μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Στόχος της γνωστής εταιρείας ήταν να συνδυάσει την σχεδιαστική γλώσσα του κλασικού χρονογράφου Montblanc 1858 με την σύγχρονη τεχνολογία ενός smartwatch.

Το Summit όπως θα περιμένατε διαθέτει ορισμένα αποκλειστικά watch faces –ουσιαστικά πρόκειται για τις ψηφιακές εκδόσεις διάφορων καντράν από χρονογράφους της εταιρείας- ενώ στην συσκευή είναι προεγκατεστημένες ορισμένες εφαρμογές όπως των Uber, Foursquare και Runtastic.

Η εταιρεία για τα τέσσερα μοντέλα της με διάμετρο 46mm (και πάχος 12,5mm) και χρησιμοποίησε ανοξείδωτο ατσάλι και τιτάνιο αλλά και PVC. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν τρία μοντέλα με κάσες από ανοξείδωτο ατσάλι και μία από τιτάνιο. Στην πρώτη περίπτωση το ένα μοντέλο διαθέτει ασημένιο χρώμα στην κάσα και στην στεφάνη, το δεύτερο διαθέτει μαύρη επίστρωση PVD ενώ το τρίτο σε διχρωμία, διαθέτει ασημένια κάσα και μαύρου χρώματος στεφάνη.

Όλες οι εκδόσεις μπορούν να συνδυαστούν με λουράκια από λάστιχο, δέρμα ή δέρμα από αλιγάτορα και όλες καλύπτουν τις προδιαγραφές IP68. Η οθόνη τους επίσης προστατεύεται από κρύσταλλο ζαφείρι. Όσον αφορά στις τιμές, ξεκινούν από τα $890 και φτάνουν στα $1070.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss