Σόφη Πασχάλη: «Γιατί είπα ότι νίκησε το ψέμα και η αδικία…»

Για το Survivor μίλησε η Σόφη Πασχάλη σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη. «Δεν έχω τίποτα να συγχωρήσω και φυσικά δεν κρατάω κακία, καθώς πρόκειται για ένα βίαιο παιχνίδι στο οποίο τα πάντα μεγεθύνονται».

Γιατί είπες ότι νίκησε το ψέμα και η αδικία;

Όταν το είπα δεν ζωγράφισα κανέναν. Απλώς όταν ήμασταν αληθινοί μεταξύ μας περνάγαμε καλά και κερδίζαμε στα αγωνίσματα. Μετά αρχίσαμε να λέμε ψέματα στον ίδιο μας τον εαυτό. Ότι και καλά τα έχουμε βρει, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε και αυτό φαινόταν.

Ο Γουίλι δεν σας είπε τι συνέβαινε εκτός;

Ο Γουίλι δεν είχε καμία σχέση μαζί μας, απαγορεύεται να μιλάμε με τους αντιπάλους μας. Μέχρι και στα παιχνίδια μας κρατάνε σε απόσταση, στο στυλ «δεν μιλάτε, είστε εχθροί». Όταν βγήκα προτεινόμενη, οι μαχητές στα αγωνίσματα μάλιστα μου σχημάτιζαν καρδούλες με τα χέρια τους και μου έλεγαν πόσο με αγαπάνε. Συγκεκριμένα, ο Πάνος με τα τρία κορίτσια.

Η Ειρήνη, πάντως, είχε πει μία κακία για την ηλικία σου. Τη συγχωρείς;

Δεν έχω τίποτα να συγχωρήσω και φυσικά δεν κρατάω κακία, καθώς πρόκειται για ένα βίαιο παιχνίδι στο οποίο τα πάντα μεγεθύνονται. Τώρα που είμαι έξω το αντιλαμβάνομαι ακόμα περισσότερο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss