Σοκ στη Ζάκυνθο: Νεκρός ένας 22χρονος Αμερικανός μετά από καβγά με μπράβο

Νύχτα ταραχών στο Λαγανά της Ζακύνθου, με αποτέλεσμα το θάνατο ενός Αμερικανού τουρίστα. Σέρβος μπράβος μαζί με φίλους του, καταδίωξαν τον 22χρονο και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου. Σε συλλήψεις και προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λαγανά Ζακύνθου, ένας νεαρός Αμερικανός πολίτης, μετά από συμπλοκή στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά..

Όλα ξεκίνησαν όταν σε μπαρ, ξέσπασε καυγάς μεταξύ Αμερικανών και Σέρβων. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του μπαρ, ο οποίος είναι Σέρβος, με βρετανικό διαβατήριο επενέβη και μαζί με δύο Έλληνες κατεδίωξαν τον 22χρονο Αμερικανό.

Λίγα μέτρα από το μπαρ, μαζί με άλλους Σέρβους τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο σώμα και στο κεφάλι. Ένα από αυτά τα χτυπήματα αποδείχτηκε μοιραίο, καθώς ο άτυχος άντρας έμεινε αναίσθητος.

Στην συνέχεια, ο νεαρός τουρίστας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου άφησε και την τελευταία του πνοή.

Από την Αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, για το θάνατο του νεαρού τουρίστα, έχουν συλληφθεί ο Σέρβος μπράβος και οι δύο Έλληνες μπάρμεν και οι έρευνες συνεχίζοντα, για να εντοπιστούν και οι άλλοι Σέρβοι που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss