Σωτήρης Σαμπάνης – Ένας νέος τραγουδοποιός , ερμηνευτής , ξεκινά με το δικό του “Παιχνίδι εγωισμού”

Ο Σωτήρης Σαμπάνης είναι ένας νέος τραγουδοποιός,ερμηνευτής, κάνοντας την εμφάνισή του στον κόσμο της μουσικής με το “Παιχνίδι εγωϊσμού”, ένα τραγούδι με έντονα τα βιωματικά στοιχεία , όπως μας λέει ο ίδιος , σε μουσική και στίχους δικούς του και με την ευγενική συμμετοχή του Βασίλη Σαλέα.

Ο Σωτήρης , νέος ηλικιακά , έχει επιλέξει να προχωρήσει με σταθερά βήματα , αποφεύγοντας να υποκύψει στις “σειρήνες” της γρήγορης αλλά εφήμερης , όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις , δημοσιότητας .

Στηρίζεται στην Παράδοση , δείχνει απεριόριστο σεβασμό στην μουσική μας κληρονομιά και μιλάει με δέος για τις μεγάλες φωνές που άφησαν ανεξίτηλο το στίγμα τους , όπως οι Καζαντζίδης , Διονυσίου , Πάριος,Βιτάλη , αλλά και σε νεώτερους ερμηνευτές , όπως Σταμάτης Γονίδης, Αντώνης Βαρδής,Θέμης Αδαμαντίδης.

Ο Σωτήρης είναι , αυτό που λέμε , ένα πολύ καλό παιδί . Ευγενής , ειλικρινής στις σχέσεις του , θέτοντας τον εαυτό του στην επίπονη αλλά αναγκαία διαδικασία να διδάσκεται καθημερινά από τον τεράστιο πλούτο της μουσικής μας Ιστορίας .
Στόχος του είναι να αφιερώνει όλο και περισσότερο χρόνο σε αυτό που αγαπά , να γράφει και να τραγουδά , εκφράζοντας μέσα από αυτή την διαδικασία μέρος του εαυτού του και στιγμές της ζωής του .

Αν αυτό ακουμπήσει τον κόσμο , τότε θα είναι διπλά και τριπλά ευτυχισμένος , όπως τονίζει ο ίδιος .

Το βέβαιο είναι ότι ο Σωτήρης Σαμπάνης επέλεξε τον δρόμο της μουσικής δημιουργίας και με όπλα την αγάπη και τον σεβασμό σε αυτό που κάνει , οι μεγάλες επιτυχίες είναι μπροστά του .

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss