Στα λευκά οι Κυκλάδες – Πάγωσαν τα νερά και οι πηγές στη Νάξο

Στα λευκά ντύθηκαν την Κυριακή και τα νησιά των Κυκλάδων με το θερμόμετρο να κάνει βουτιά σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν! Η πρόγνωση της ΕΜΥ δείχνει ότι ο χιονιάς, οι πολικές θερμοκρασίες και οι άσχημες καιρικές συνθήκες θα επιμείνουν μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν στα νησιά των Κυκλάδων όπου αναμένεται να χιονίσει ακόμα και στις πεδινές περιοχές.

Τα σχολεία σε πολλά νησιά θα παραμείνουν κλειστά λόγω του χιονιά και οι γονείς θα πρέπει να επικοινωνούν με τους δήμους ή τα σχολεία για να μάθουν περισσότερες πληροφορίες. Οι δήμοι Νάξου, Άνδρου, Τήνου και Σίφνου ήδη έχουν ανακοινώσει ότι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τα σχολεία θα είναι κλειστά.

Λόγω των πολικών θερμοκρασιών, στη Νάξο “κρύσταλο” έγιναν τα νερά σε πηγές στην ορεινή Κωμιακή (φώτος Βασίλης Καραμπίνης).

Τα χιόνια σε πολλά νησιά των Κυκλάδων έχουν φτάσει μέχρι τις παραλίες δημιουργώντας ένα καταπληκτικό τοπίο… Χιόνια και στη Σαντορίνη (φώτο: Αργυρώ Πιτσικάλη)

Χιονισμένη και η Κύθνος… μέχρι τη θάλασσα (φώτο: Γιάννης Φίλιππας)

Στα άσπρα ξημέρωσε η Κυριακή και στη Μήλο. Όπως γράφει το milosvoice.gr, κατά την διάρκεια της νύχτας σημειώθηκε έντονη χιονόπτωση και κάλυψε τον Προφήτη Ηλία και το χοντρό βουνό. Το χιόνι έφτασε μέχρι την Αγία Μαρίνα…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss