“Star Academy”: Πώς εξευτελίζεις ένα τηλεοπτικό προϊόν

Εντάξει, δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί με την αξιολόγηση, τα έχω χάσει λίγο, κάτι “παίζει” με τον Γιάννο, ο Κατρούγκαλος – oops! o κύριος Κατρούγκαλος καλεί τον γίγαντα – τύρρανο Ερντογάννα κάνει προεκλογικές μαζώξεις εις τας Ελλάδας, αλλά εγώ θα ασχοληθώ – υποστηρίξτε με κι εσείς – με ένα θέμα υψίστης σημασίας για τον Έλληνα τηλεθεατή! Όχι; Τι όχι; Εδώ, αγαπητοί μου τηλεθεατές, καίγεται το τηλεοπτικό τοπίο – που είναι καμμένο εδώ και χρόνια βέβαια, αλλά δεν είνα επί του παρόντος – από την απόφαση του “Ε” να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι την πρεμιέρα του ” Star Academy” για να μην πέσει απέναντι από την τηλεοπτική βόμβα “Survivor”. Λογικό ή εντελώς παράλογο;

Οκ! Δεν είναι η πρώτη φορά που αναβάλλεται τηλεοπτική πρεμιέρα. Αλλά να έχει φάει δύο απανωτές αναβολές δεν θυμάμαι να έχει ξανασυμβεί.

Οκ!!! Όταν ως κανάλι, προγραμματίζεις την πρεμιέρα σου για Δευτέρα 13 Μαρτίου, γνωρίζεις ήδη ότι απέναντι προβάλεται το “Survivor” που “χτυπάει” τρελά νούμερα τηλεθέασης. Το ξέρεις και το έχεις εμπεδώσει.

Στη συνέχεια, αφού βλέπεις τα νούμερα και σου πετάγονται τα μάτια έξω, νομίζεις ότι θα πάθεις καρδιακή προσβολή και είσαι σε κατάσταση πανικού, αποφασίζεις να το προβάλεις Πέμπτη, που ο δόλιος τηλεθεατής δεν θα παρακολουθεί κάτι τέλεια γραμμωμένα κορμιά να βαζανίζονται και να ζορίζονται για ένα παστέλι στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. ( Καλύτερα να πάω με τα πόδια στην Καλαμάτα να φάω αυτό το θεσπέσιο παστέλι της πατρίδας μου, παρά να αγωνίζομαι στον Άγιο Δομίνικο).

Στη συνέχεια, ο ΣΚΑΙ, αποφασίζει ότι θέλει και άλλα έσοδα – τι πλεονέκτης και αυτός – και γεμίζει και την Πέμπτη με ακόμα ένα επεισόδιο επιβίωσης.

Εσύ, απέναντι, έχεις πεθάνει πια! Τα υπογλώσσια δεν είναι αρκετά και πας να χτυπήσεις την κίνηση ματ του ΣΚΑΙ, με μια ακόμα αναβολή του πολυδιαφημισμένου μουσικού talent shov.

Κι ερωτώ εγώ τώρα: Με την κίνηση αυτή, δεν εξευτελίζεις το ίδιο σου το προϊόν; Αυτό που εσύ έχεις διαφημίσεις ως το μεγαλύτερο talent show;

Αν εσύ δεν έχεις πίστη σε αυτό, πώς θα το στηρίξουν οι τηλεθεατές; Αν το project είναι καλό – μεταξύ μας, εγώ θα το δω μόνο και μόνο για την Αννούλα και όχι για τις πολλά υποσχόμενες φωνές γιατί έγκωσα μετά από το VOICE και το RISING STAR –  θα πατήσει ο  τηλεθεατής το μαγικό κουμπί και θα απαρνηθεί το Survivor.

Όσοι θέλουν να δουν το Survivor θα το δουν, όσοι θέλουν να δουν το STAR ACADEMY πάλι θα το δουν! Όποιος θέλει να κλείσει την τηλεόραση, θα το κάνει επίσης. Όποιος θέλει να “κράζει” με hasgtag στο Twitter, επίσης θα το κάνει! Βέβαια, εδώ θα πρέπει να συνυπολογίσουμε κι εκείνους που δεν τους αρέσει ένα τηλεοπτικό προϊόν, αλλά το βλέπουν για να στάζουν χολή στα social. Άλλωστε, ο καθένας είναι ελεύθερος για να γράφει ό,τι θέλει!

Και αν θελήσει το ΣΚΑΙ να “γεμίσει” και την Παρασκευή, τι θα κάνει το “Ε”; Πότε θα το προβάλει; Για πόσο ακόμα θα μου στερεί την Αννούλα;

Οκ! Είναι κατανοητό, ότι όταν ένας τηλεοπτικός σταθμός επενδύει τόσα χρήματα σε ένα show, θέλει να τα πάρει πίσω. Γι’ αυτό και αναζητά μέρες, που ο ανταγωνισμός είναι μικρότερος. Χρόνια γινόταν αυτό και για χρόνια θα γίνεται! Αλλά ο τρόπος που γίνεται είναι κάπως… ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται σε μένα! Είναι σαν να λέει εξ’ αρχής, πριν ακόμα προβληθεί το show και δει τη δυναμική του, φοβάμαι τον ανταγωνισμό και “κρύβομαι” σε μέρα που δεν έχει τίποτα σε show! Ναι, αλλά έχει Αγγελική Νικολούλη!

Εγώ ξέρω, ότι αν τα νούμερα σε θέλουν, θα έρθουν! Αν όχι, δεν θα έρθουν! Και αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ως τηλεθεατής και όχι ως άνθρωπος που δούλεψε σχεδόν 20 χρόνια στην τηλεόραση!

Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, δεκτές όλες οι απόψεις! Ξέρετε που μπορείτε να με βρείτε  – σας έχω αραδιάσει κάτω από το κείμενο όλα τα socialακια μου – οπότε μπορείτε να μου πείτε και ό,τι θέλετε!

Και αφού έγραψα τα όσα είχα μέσα μου, αναρωτιέμαι τώρα, ο Κατρούγκαλος εννοεί τα όσο λέει για τον Ερντογάν;

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss