Στο νοσοκομείο αναίσθητη από υπερβολική δόση ηρωίνης η τραγουδίστρια Demi Lovato

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρθηκε η τραγουδίστρια Demi Lovato το πρωί της Τρίτης 24 Ιουλίου (τοπική ώρα Los Angeles). Ο λόγος σύμφωνα με το TMZ είναι η υπερβολική δόση ηρωίνης.

Ο εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Τμήματος του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι το κέντρο δέχθηκε επείγουσα κλήση για ιατρική βοήθεια από την κατοικία της τραγουδίστριας στο Ηollywood, χωρίς να αναφέρει το λόγο. Όπως πρώτο μετέφερε το TMZ η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και αμέσως της χορηγήθηκε η ουσία ναλοξόνη, η οποία προλαμβάνει τις επιδράσεις των οπιοειδών.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Lovato έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της και η κατάστασή της είναι σταθερή. Ακόμη δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, όμως εκπρόσωπός της δήλωσε στα ξένα μέσα πως η τραγουδίστρια έχει τις αισθήσεις της και η οικογένειά της είναι στο πλευρό της. Η οικογένειά της θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη, τις ευχές και την συμπαράσταση. Όπως τόνισαν πολλές από τις πληροφορίες που διέρρευσαν είναι εσφαλμένες και ζητούν να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους. Αυτό που προέχει είναι η ανάρρωση του παιδιού τους.

Για την ιστορία, η Demi Lovato είχε μιλήσει ανοικτά κατά το παρελθόν για τη μάχη της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Τα τελευταία 6 χρόνια δήλωνε πως έχει καταφέρει να νικήσει τους δαίμονές της όμως στο τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Sober» ανέφερε πως έχει υποτροπιάσει.

Αρκετοί ήταν οι διάσημοι που έτρεξαν να κάνουν support μέσω social media, μεταξύ των οποίων η Ellen DeGeneres, o Βruno Mars, η Ariana Grande και η Camila Cabello:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss