Το Stranger Things 2 έχει, επιτέλους, trailer και είναι… “Thriller”!

Το Stranger Things, ήρθε και σάρωσε το κόσμο του streaming… σαν καταιγίδα. Κανείς, μα, κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για το πιο τέλειο γράμμα που “γράφτηκε”, για την δεκαετεία του 80 και το πέρα απο κάθε προσδοκία, χαριτωμένο και νεανικό του cast.

Το Netflix, λοιπόν και μετά απο μήνες αναμονής, ρίχνει το διαδύκτιο, με το πρώτο official trailer της νέας σεζόν και πλέον το Halloween (και συγκεκριμένα η 27η Οκτωβρίου), φαντάζει λίγο πιο κοντά.

Ντυμένοι με τις στολές των Ghostbusters του 1984 (και με την μουσική υπόκρουση απο το Thriller του MJ), χρονιά που διαδραματίζεται η νέα σεζόν, ένα χρόνο μετά από τα όσα συνέβησαν στην πρώτη, οι μικροί “Goonies“, με τις νέες τους περιπέτειες, θα μας αποκαλύψουν τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην πόλη Hawkins της Indiana μετά την ανακάλυψη του Demogorgon και τη διάσωση του Will Byers.

Με τον Shawn Levy, παραγωγό της σειράς, υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες δόσεις τρόμου στα νέα επεισόδια, ενώ πρόσθεσε πως κινηματογραφικά αλλά και σε θέμα budget, ο νέος κύκλος είναι σίγουρα πιο φιλόδοξος.

Στους αρχικούς ρόλους  επιστρέφουν οι Winona Ryder (Joyce), Millie Bobby Brown (Eleven), David Harbour (Hopper), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Cara Buono (Karen) και ο Matthew Modine (Martin Brenner). Νέα πρόσωπα στήν σειρά θα είναι οι Paul Reiser (Aliens, Mad About You) και Sean Astin (The Lord of the Rings, The Goonies), για να προσθέσουν μια ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση 80ιλας!

Δείτε το trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=vgS2L7WPIO4

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss