Οι STRING DEMONS στο Φεστιβάλ Αθηνών

Η περιπέτεια τους στον κόσμο έχει ξεκινήσει από την Αθήνα… και στην Αθήνα επιστρέφουν, στο Φεστιβάλ Αθηνών! Με μοναδικό και εκρηκτικό τρόπο θα συμφιλιώσουν την κλασική μουσική με το Heavy Metal και την παραδοσιακή / λαϊκή με το Ροκ… και όπου φτάνει η μουσική με ρυθμό, τρέλα, χιούμορ, κρουστά – τύμπανα και Έγχορδα… !!!

Το βιολοντσέλο του Κωνσταντίνου, το βιολί της Λυδίας, η ματιά τους πάνω στις συνθέσεις των Iron Maiden, των Queen, του Vivaldi, του Βαμβακάρη, εκεί που η Lady Gaga θα συναντηθεί με τα Λαικοδημοτικά, οι Abba με τα Ποντιακά, οι εξ’ ολοκλήρου δικές τους, ο ηλεκτρισμός σε αντίθεση με την κλασική παιδεία των δύο αδελφών, και οι επιρροές από Χριστιανικούς και Βυζαντινούς ύμνους, θα απλωθούν στον πανέμορφο χώρο της Πειραιώς 260!
Στον ”Αθηναϊκό χώρο” θα ακουστούν καινούργιες τους διασκευές-συνθέσεις που θα ”εισέλθουν” στον τρίτο τους δίσκο και θα κυκλοφορήσουν σύντομα από την Minos EMI.
Μετά από έναν εγχορδικό χειμώνα ανατρεπτικών συναυλιών και παραστάσεων σε Ελλάδα (Μέγαρο, Ηρώδειο, κ.α.) – εξωτερικό (Ιταλία, Βέλγιο, Γερμανία) έρχονται με μουσική ορμή, περνούν την είσοδο από την Πειραιώς και μπαίνουν στο Κήπο Δ της Πειραιώς 260..οπότε..καθίστε αναπαυτικά, όρθιοι ή όπως αλλιώς θέλετε, δέστε τις μουσικές ζώνες σας και να είστε σίγουροι ότι οι String Demons έρχονται σε εσάς για να σας πάνε μια καλοκαιρινή εκδρομή με πολλές εκπλήξεις στον Stringdemoνικό τους Κόσμο!

Μουσική, ρυθμός, χιούμορ, τρέλα, έγχορδα! Οι String Demons στο Φεστιβάλ Αθηνών!

Κυριακή 11 Ιουνίου
Πειραιώς 260, ΚΗΠΟΣ Δ
Έναρξη: 10:00 μ.μ.

Τιμές εισιτήριων:
Κανονικό: 13 ευρώ
Φοιτητικό: 8 ευρώ
Ανέργων & Α.Μ.Ε.Α.: 5 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.viva.gr/tickets/music/greekfestival/athens-demon-concert/

Κεντρικά εκδοτήρια εισιτηρίων Ε.Φ.

Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00, Σάββατο 9:00-15:00

Πληροφορίες & Πώληση εισιτηρίων

210 3272000 Δευτέρα-Κυριακή 9:00-21:00

www.greekfestival.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss