Survivor: Ένας αναμενόμενος νικητής και ένας θλιβερά βαρετός τελικός

Κι έχω τόσα να σας πω, κι έχω τόσα να σας γράψω, αλλά σήμερα θα ασχοληθώ μόνο με τον τελικό του Survivor, που προσωπικά με οδήγησε στο χείλος μιας θανατηφόρας πλήξης, μιας πλήξης που μοιάζει με εκείνη των Ελλήνων βουλευτών στα έδρανα

της Βουλής. Πόσες ώρες να αντέξω ένα Τανιμανίδη και δύο αγχωμένους παίκτες να κάθονται πάνω σε εκείνα τα άβολα καθίσματα κι ένα κοινό να παραληρεί;

Πόσο να αντέξω τους γονείς και τις οικογένειες των παικτών, που συμπεριφέρονται σαν να είχαν στείλει τα παιδιά τους στον πόλεμο και επέστρεψαν σώα και αβλαβή, ενώ γύρω τους έπεφταν βόμβες και σφαίρες; Θα ήθελα να είμαι εκεί, για να τους υπενθυμίσω,ότι τα παιδιά τους αυτοβούλως πήγαν στο Survivor με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν τα 100.000 ευρώ. Ήξεραν ότι θα πεινάσουν και ότι θα χάσουν τις ανέσεις τους. Οκ… δηλαδή και αυτό το πράγμα να συμπεριφέρονται λες και τα παιδιά τους ανακάλυψαν το φάρμακο της αθανασίας, πρέπει να το προσέξουν λίγο. Επίσης, πρέπει να γνωρίζουν ότι η δημοσιότητα, που στους περισσότερους άρεσε, είναι κάτι που πολύ γρήγορα θα τελειώσει. Ακόμα και ο Ντάνος, ο αγαπημένος του μεγαλύτερου ποσοστού, κάποια στιγμή θα ξεχαστεί, όπως άλλωστε είναι και το φυσιολογικό.

Ο τελικός ήταν θλιβερός. Δεν είχε ένταση, δεν είχε δύναμη, δεν είχε καν αγωνία. Ήταν ένα πεζό πράγμα, που το τράβηξαν από το μαλλιά για να μπορέσει να καλύψει σχεδόν τέσσερις ώρες τηλεοπτικού προγράμματος. Τι και αν έδειξαν backstage που δεν είχαν ξαναδει οι φανατικοί θαυμαστές; Τι και αν αποκάλυψαν εικόνες που μας ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο; Δεν περνούσε η ώρα με τίποτα.

Και κατά την προσωπική μου άποψη, το μοιραίο λάθος ήταν εδώ. Το Survivor αγαπήθηκε περισσότερο για τα αθλήματα. Δεν μπορείς λοιπόν να τα εξοβελίζεις από τον τελικό αλλά και τον ημιτελικό. Ας μην κρινόταν η παραμονή του παίκτη και η ανάδειξη του νικητή απ΄αυτά, αλλά ας τους υπέβαλαν σε κάποια δοκιμασία, για να έχει να δει κάτι ο τηλεθεατής τελοσπάντων.

Το Survivor έχασε την τατυτότητά του στα δύο τελευταία επεισόδια. Σαφέστατα και δεν φταίει η παραγωγή, αφού έτσι είναι οι κανονισμοί, αλλά από την άλλη δεν έχει καμία σημασία, αφού παρά το γεγονός ότι ακόμα και οι φανατικοί τηλεθεατές έπληξαν αφόρητα, o μεγάλος τελικός “χτύπησε” μέχρι και 72,8% την ώρα της ανάδειξης του νικητή.

Όσο για τον νικητή, δεν έχω να σχολιάσω τίποτα. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξει ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, όπως συνηθίσαμε να τον λέμε, είναι ότι θα πρέπει να περιορίσει την αλλαζονεία του και να αντιληφθεί ότι σε λίγο καιρό τα φώτα θα σβήσουν, αν και δεν νομίζω ότι η δημοσιότητα είναι κάτι που τον ενδιαφέρει. Θα την αξιοποίησει μέχρι εκεί που μπορεί, για να πετύχει αυτά που θέλει. Και καλά θα κάνει, γιατί όλοι το ίδιο θα κάναμε αν μπορούσαμε.

Προς το παρόν, το Survivor τέλειωσε και εσείς μπορείτε να απολαύσετε τον ελληνικό ήλιο και την θάλασσα! Κάντε τα μπάνια σας, τις αποδράσεις σας, τις βόλτες σας και θυμηθείτε ότι η ζωή μας είναι εκτός tv. To Survivor ήταν η ζωή κάποιων άλλων, που πληρώνονταν για να τη ζήσουν!

 

 

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss