Survivor: Έξαλλος ο Στέλιος Χανταμπάκης με τον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με πληροφορίες αποκλειστικές του AthensMagazine.gr, ο Στέλιος Χανταμπάκης όχι απλά είναι έξαλλος με τον ΣΚΑΪ αλλά βγάζει καπνούς από τα αυτιά. Θεωρεί ότι όχι μόνο τον πρόδωσαν αλλά κυριολεκτικά τον «έστησαν» στον τοίχο και τον εκτέλεσαν

Ο Στέλιος με το που βγήκε από το Survivor υπέστη μια συγκλονιστική ψυχρολουσία διότι ο ίδιος πίστευε ότι είχε δείξει τον καλύτερο του εαυτό στο παιχνίδι αλλά τελικά είχε συμβεί το ακριβώς αντίθετο. Ο συγκεκριμένος παίκτης έγινε ίσως ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα στην Ελλάδα ενώ στην πραγματικότητα. Διαβάστε παρακάτω

ο ίδιος, η οικογένειά του και οι φίλοι του πιστεύουν ότι δεν έχει σχέση όλη η αυτή η εικόνα με την πραγματικότητα. Ο συγκεκριμένος παίκτης κάθισε με υπομονή και είδε κυριολεκτικά όλα τα επεισόδια από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και την ημέρα όπου έφυγε. Πιστεύει ακράδαντα ότι έπεσε θύμα του μοντάζ και των σεναρίων που ήθελε να στήσει η παραγωγή του Survivor προκειμένου τα επεισόδια να έχουν τηλεθέαση.

«Ρε συ εδώ μιλάμε με εχουν παρουσιάσει σαν τέρας και έχουν κόψει φράσεις μου στη μέση αλλάζοντας 100% αυτών που έλεγα. Κι αυτο για να καταλάβεις δεν έχει γίνει 1-2 φορές αλλά πάνω από 50». Αυτό εκμυστηρεύτηκε ο Στέλιος σε πολύ φιλικό του πρόσωπο, ο οποίος και μας το μετέφερε στο AthensMagazine.gr.

Και τώρα ερχόμαστε στο ζουμί της ιστορίας. Τι θα κάνει ο Στέλιος Χανταμπάκης με την υπόθεση! Τα βήματα είναι τα εξής. Πρώτον θα κανονίσει μια συνάντηση με τους ανθρώπους του ΣΚΑΙ για να τους ρωτήσει αλλά και να δει αν μπορεί αν πάρει στην κατοχή του τα άκοπα πλάνα που αφορούν τον ίδιο

Είναι κομμάτια που προφανώς δεν έχουμε δει εμείς οι τηλεθεατές του Survivor αλλά ο ίδιος θέλει να καταλάβει το μέγεθος της αλλοίωσης των λεγόμενών του. Ο Στέλιος Χανταμπάκης σε επαφή με τους δικηγόρους του θα εξετάσει όλα τα δεδομένα για να υπερασπιστεί την τιμή, την υπόληψη και την οικογένεια του.

Στο AthensMagazine.gr ρωτήσαμε αν προτίθεται να φτάσει ακόμα και σε αγωγή εναντίον της παραγωγής και του ΣΚΑΪ και ο φίλος του μας είπε αυτολεξεί: «Το σκέφτεται ήδη πάρα πολύ σοβαρά να προχωρήσει ακόμα και σ ένδικα μέσα αν δεν βρει το δίκιο του».

Η στιγμή που ο Στέλιος Χανταμπάκης χλευάζει την Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται πως έκανε πλάκα σε όλους και η παραγωγή έκοψε μόνο την σκηνή όπου κοροϊδεύει την γνωστή τραγουδίστρια.

Θα σας έχουμε ενήμερους για την υπόθεση η οποία έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς οι πληροφορίες που έχουμε στο AthensMagazine.gr λένε ότι το μέγεθος της αλλοίωσης και της εικόνας του παίκτη στο παιχνίδι είναι απίστευτα μεγάλο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss