Survivor: Η Ειρήνη Κολιδά μιλάει για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Ειρήνη Κολιδά ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα των Μαχητών που ψήφισαν τον δυνατό όπως αποδείχθηκε παίκτη του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο για να πάει στην αντίπαλη ομάδα. Ποια ήταν η αιτία που πήραν αυτή την απόφαση;

Η ίδια απαντώντας στην εκπομπή Rodeo εξήγησε: «Όπως ξέρετε, τρεις μέρες πριν μπούμε στο παιχνίδι ήμασταν όλοι μαζί σε ένα ξενοδοχείο στον Άγιο Δομίνικο για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε στο ωράριο και γενικά να ετοιμαστεί το όλο πράγμα. Βιώσαμε λίγο ο ένας τον άλλο. Απλά από όλα τα παιδιά που ήμασταν εκεί, πρώτον ο Γιώργος ήταν ένα παιδί δυνατό και πολύ κοινωνικό, που θα μπορούσε να επιβιώσει με άλλους ανθρώπους που δεν είχε ήδη δει. Από ότι θυμάμαι είχε και γνωστό του τον Σπαλιάρα. Και επίσης είδαμε και κάποια χαρακτηριστικά στον Γιώργο που δεν μας έκαναν σαν παρέα που είχαμε γίνει.

Ήθελε να βγαίνει λίγο πιο ισχυρός από όλους τους υπόλοιπους. Προσπαθούσε να μας καπελώσει και να φαίνεται πιο πολύ αυτός σε κάποια γυρίσματα που κάναμε, σε κάποιες συζητήσεις που είχαμε που λέγαμε άραγε πως θα είναι, ήταν επιβλητικός και έδειχνε ότι αυτός ξέρει και εμείς δεν ξέρουμε. όλα αυτά συνέβησαν. Αρχικά νομίζω ότι όλοι πήραμε αυτή την απόφαση που πήραμε λόγο αυτών. Τώρα, αν ήταν σωστή ή όχι, επειδή δεν ζήσαμε μαζί του για να ξέρουμε, δεν ξέρω αν ήταν και σωστή. Δεν μπορώ να το ξέρω. Τότε όμως, εμείς είδαμε.

https://www.youtube.com/watch?v=SoFApBIJ6tI

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss