Survivor: Η κλίκα των 5 διασήμων

Από την αρχή του Survivor δεν έλειψαν οι κλίκες τόσο στην ομάδα των μαχητών όσο και στην ομάδα των διασήμων. Οι διάσημοι στοχοποιήθηκαν από το φανατικό κοινό του Survivor μετά τη στοχοποίηση του μεγάλου φαβορί Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αυτό σήμανε όμως και την αρχή του τέλους για την κλίκα του Στέλιου Χανταμπάκη, του Λάμπρου Χούτου, της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, της Σόφης Πασχάλη και της Λάουρα Νάργες. Όσο περνούσε ο καιρός και συνέχιζαν να βγάζουν στη σέντρα τον Ντάνο, τόσο έχαναν την εκτίμηση και προκαλούσαν την οργή του κόσμου.

Η πρώτη που την πλήρωσε για τα παιχνίδια στρατηγικής ήταν η Σόφη Πασχάλη που έφυγε μάλιστα χωρίς να χαιρετήσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Βέβαια μόλις διαπίστωσε το ρεύμα του Ντάνου στο κοινό άλλαξε τη στάση της και άρχισε να τον υποστηρίζει, σημειώνοντας πως είναι πολύ δυνατός παίκτης και μακάρι να κερδίσει το μεγάλο χρηματικό έπαθλο.

Η κλίκα των διασήμων δεν πήρε το μήνυμα και συνέχισε να ψηφίζει στρατηγικά τον πιο δυνατό παίκτη, με αποτέλεσμα να δουν να φεύγει ο “εγκέφαλος” της κλίκας Στέλιος Χανταμπάκης. Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε έρθει ανοιχτά σε σύγκρουση με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τελικά τον έβγαλε στη σέντρα η Ειρήνη Παπαδοπούλου απέναντί του, με αποτέλεσμα το κοινό να τον βγάλει με συνοπτικές διαδικασίες εκτός Survivor.

https://www.youtube.com/watch?v=y5gS92LlSRk

Ούτε τότε πήραν το μήνυμα στην ομάδα των διασήμων και ψήφισαν ξανά τον Γιώργο Αγγελόπουλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει πανηγυρικά και το δεξί χέρι του Στέλιου Χανταμπάκη, ο Λάμπρος Χούτος. Είχε έρθει τότε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με την Ειρήνη Παπαδοπούλου που είχαν βάλει στην… απομόνωση οι διάσημοι στην παραλία τους.

Φαίνεται πως όλο αυτό το σκηνικό που έστησαν οι διάσημοι γύρισε μπούμερανγκ εναντίον τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός Survivor δυνατοί αδιαμφισβήτητα παίκτες και να παραμείνουν λιγότερο ικανοί στα αγωνίσματα. Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα από εδώ και πέρα έχει ενδιαφέρον και θα φανεί στην επόμενη φορά που θα κληθούν οι διάσημοι στο Συμβούλιο του Νησιού για να ψηφίσουν τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss