Survivor: Νέα οικειοθελής αποχώρηση παίκτη;

Απίστευτες εξελίξεις συμβαίνουν στο Survivor, που έγιναν ακόμα πιο έντονες μετά την αποχώρηση της Λάουρα Νάργες. Πολλά είχαν ακουστεί για την τελευταία αποχώρηση του reality με όλους να περιμένουν πως το πρόσωπο που θα αποτελούσε παρελθόν θα ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Τελικά αποχώρησε η Νάργες, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες λοιπόν κυκλοφορεί ιδιαίτερα έντονα η φήμη της πιθανής αποχώρησης της Ευριδίκης Βαλαβάνη, λόγω προβλήματος υγείας.

Ομως τι θα γίνει σε περίπτωση που το σενάριο αυτό επαληθευτεί; Γίνεται, να μείνουν οι Διάσημοι χωρίς γυναίκα παίκτρια; Η απάντηση είναι όχι καθώς πρέπει να αγωνίζεται με γυναίκα από την αντίπαλη ομάδα.

Οπότε, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ήδη δημοσιεύματα για την… επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των Διασήμων, εφόσον η Βαλαβάνη δεν μπορέσει να συνεχίσει το παιχνίδι.

Πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν πως η λύση θα πρέπει να δοθεί εκ των έσω, των Μαχητών, που θα κληθούν μέσω έκτακτου συμβουλίου να αποφανθούν, ποια από τις δύο κοπέλες, δηλαδή την Σάρα ή την Ελισάβετ, θα στείλουν ως… αντίπαλη στην ομάδα των Διάσημων.qq

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss