Survivor Spoilers τέλος: Πώς ο ΣΚΑΪ κατάφερε να προστατεύσει τις πληροφορίες

Οι διαρροές του Survivor αποτέλεσαν τεράστιο πονοκέφαλο για τους ιθύνοντες της παραγωγής και τον ΣΚΑΪ. Αποτέλεσμα; Το κανάλι να λάβει σκληρά μέτρα προκειμένου να βάλει τέλος στα spoilers που απογοήτευσαν το τηλεοπτικό κοινό και έβαλαν φρένο στα στοιχήματα.

Αρχικά, ο ΣΚΑΪ έλαβε 4 μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πως καμία πληροφορία δεν θα βγει προς τα έξω πριν την προβολή του επεισοδίου, τα οποία όμως αποδείχτηκαν στην πράξη αναποτελεσματικά.

Τι έκανε;

Πρώτον, ενημέρωσε την παραγωγή του Survivor (η οποία αποτελείται από Έλληνες και Τούρκους εργαζομένους) για το αναμενόμενο. Πως, δηλαδή, σε περίπτωση που βγει προς τα έξω οποιαδήποτε πληροφορία, όλη η ομάδα θα αντικατασταθεί άμεσα.

Δεύτερον, έβαλε στο στόχαστρο τα sites. Ο ηλεκτρονικός Τύπος–σύμφωνα με το κανάλι- είναι αυτός που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Κι αυτό διότι κάθε πληροφορία που βγαίνει εκτός παραγωγής, μεταδίδεται σε κλάσματα δευτερολέπτου στους αναγνώστες. Έτσι, ξεκαθάρισε πως στην περίπτωση που γραφτεί ή αναμεταδοθεί σε οποιοδήποτε ιστοσελίδα σχετική διαρροή, το κανάλι θα απαντήσει νομικά.

Τρίτον, στην περίπτωση των καναλιών, κινήθηκε ακόμα πιο έξυπνα. Ξεκίνησε τα δικά του, fake spoilers, προκειμένου κανείς να μην ξέρει τι από όσα ακούγονται είναι αλήθεια και τι όχι.

Τέλος, το κανάλι ενέτεινε τις προσπάθειές του, να βλέπουν το προϊόν που έρχεται από τον Άγιο Δομήνικο όσο το δυνατόν λιγότερα μάτια εντός ΣΚΑΪ. Αν και ήταν βέβαιοι ότι οι διαρροές δεν προέρχονταν από δικά τους άτομα, οι άνθρωποι του καναλιού φάνηκαν αποφασισμένοι να φυλάξουν τα ρούχα τους για να’ χουν τα μισά.

Συμπέρασμα; Ό,τι ακούσετε από δω και στο εξής θα είναι απλές υποθέσεις από αυτές που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας την ώρα που καθόμαστε στον καναπέ.

Πραγματική πληροφορία για το επεισόδιο δεν θα έχει κανείς και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα (ενώ το επεισόδιο έχει γυριστεί εδώ και μέρες) το τι θα ανακοινώσει ο Τανιμανίδης στο συμβούλιο…

Πριν από λίγο καιρό, θα τα ξέραμε όλα από την πρώτη μέρα. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα και ούτε πρόκειται να μάθουμε. Ευτυχώς…

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss