Swarovski winter sales 2017

Η Swarovski, με πλήθος λαμπερών και κομψών προτάσεων υποδέχεται τις φετινές χειμερινές εκπτώσεις με επιλογές που θα σας ανανεώσουν και θα προσδώσουν λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση. Οι εκπτώσεις ξεκινούν στις 9 Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται στις 28 Φεβρουαρίου, με προσφορές -50% σε επιλεγμένα προϊόντα.

Απογειώστε το στυλ και τη διάθεση σας με ευκολοφόρετα, διαχρονικά αλλά και μοντέρνα κομμάτια που αναδεικνύουν την θηλυκότητα σας. Με μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, η Swarovski σας καλεί να ανακαλύψετε το δικό σας ιδανικό κόσμημα και να μετατρέψετε όλες σας τις εμφανίσεις σε fashion statement.

Η Swarovski προσφέρει μία ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας που υπερβαίνει τα όρια της κατασκευής κρυστάλλου. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Επιπρόσθετα, οι Κρυστάλλινοι Κόσμοι Swarovski καθιερώθηκαν ως ένας μοναδικός χώρος αφιερωμένος στην παρουσίαση καλλιτεχνικών αναπαραστάσεων του κρυστάλλου. Η Swarovski Entertainment συνεργάζεται με επιτυχημένους εταίρους του κλάδου και εξαιρετικά ταλαντούχους επαγγελματίες για την παραγωγή διεθνών κινηματογραφικών ταινιών, ενώ το Ίδρυμα Swarovski υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, προάγει την ευημερία και διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο περισσότερων από 2.480 καταστημάτων σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 24.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,33 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2013. Η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski μαζί με τις αδελφές εταιρείες Swarovski Optik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά) συνθέτουν τον Όμιλο Swarovski. Το 2013, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,02 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους.

SWAROVSKI.COM

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss