Το συγκινητικό αφιέρωμα στην Carrie Fisher για τα 40 χρόνια Star Wars

Φέτος ο Πόλεμος των Άστρων γιορτάζει 40 χρόνια κινηματογραφικής πορείας και πλέον επάξια έχει κερδίσει μια θέση στην ιστορία του σινεμά. Για τον εορτασμό, λοιπόν αυτών των 40 χρόνων Star Wars και για την έναρξη της γιορτής Star Wars Celebration 2017,

ο Warwick Davis μαζί με τους Mark Hamill, Harrison Ford, George Lucas, Kathleen Kennedy, Hayden Christensen, Ian McDiarmid, Billy Dee, Anthony Daniels, Peter Mayhew, Billie Lourd και Dave Filoni, βρέθηκαν στο πάνελ μαζί για ένα “reunion” (μπορείτε να το δείτε εδώ), στήν σκιά όμως μιάς μεγάλης απουσίας… αυτή της Carrie Fisher, της πολυαγαπημένης πριγκίπισσας Λέια.

Έτσι στο κλείσιμο αυτής της συζήτησης προβλήθηκε ένα νέο βίντεο για να τιμήσει τη μνήμη της Carrie Fisher.

Η Carrie Fisher, η οποία πέθανε τον περασμένο Δεκέμβριο, ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του Πολέμου των Άστρων απο το ξεκινημά του και το βίντεο κάνει ένα μικρό αλλά συγκινητικό flash-back, τόσο στήν δουλειά της σαν Leia Organa, αλλά και στήν φοβερή περσόνα που ήταν πίσω απο τις κάμερες.

Το αφιέρωμα περιλαμβάνει μικρές εμφανίσεις και συνεντεύξεις, απο ηθοποιούς και μέλη των συνεργίων, απο την original τριλογία και τις νέες ταινίες, με τούς πιο πολλούς να δηλώνουν, το πόσο μεγάλη έμπνευση ήταν ο χαρακτήρας τόσο για τούς ίδιους, όσο και για τούς εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η πιο συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν, όταν ο συνθέτης John Williams έπαιξε ζωντανά το περίφημο Princess Leia’s Theme

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss