Σύμφωνα με φήμες το Samsung Galaxy Note10 θα διαθέτει οθόνη 6,66 ιντσών

Με οθόνη Super AMOLED 6,66 ιντσών θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με φήμες το Samsung Galaxy Note10. Αυτές είναι μαθαίνουμε οι βασικές προδιαγραφές της οθόνης που θα κατασκευάσει η Samsung Display για τις ανάγκες της Samsung Mobile και που βεβαίως θα είναι τεχνολογίας Super AMOLED.

To Galaxy Note9 διαθέτει οθόνη 6,4 ιντσών –και υποθέτοντας ότι η αναλογία πλευρών παραμένει ίδια- η επόμενη ναυαρχίδα της Samsung θα προσφέρει περίπου 8% μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια. Λάβετε επίσης υπόψη σας, ότι παρόλο που το iPhone XS Max έχει μεγαλύτερη οθόνη 6,5 ιντσών, λόγω της αναλογίας πλευρών αλλά και της εγκοπής, η ωφέλιμη επιφάνεια είναι στην πραγματικότητα μικρότερο.

Το ένα από τα τρία μοντέλα Galaxy S10+ που περιμένουμε πρόκειται να διαθέτει σύμφωνα με διαρροές οθόνη 6,44 ιντσών, ενώ οι άλλες δύο εκδόσεις θα διαθέτουν οθόνες με διαγώνιο 5,8 ιντσών και -ενδεχομένως- 6,2 ιντσών.

Η κωδική ονομασία του Galaxy Note10 είναι «Da Vinci». Αν αναρωτιέστε για ποιο λόγο η Samsung κατέληξε από τόσο νωρίς στις τελικές προδιαγραφές του προϊόντος, είναι γιατί επέλεξε ο κύκλος ανάπτυξης να είναι μεγαλύτερος για να προσφέρει καλύτερο προϊόν. Όσον αφορά στο Galaxy S10, o σχεδιασμός του «κλείδωσε» τον περασμένο Απρίλιο, και αναμένεται να παρουσιαστεί στα πλαίσια του MWC (Mobile World Congress) τον Φεβρουάριο της νέας χρονιάς.

GSMArena

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss