Σύμβουλος του Πενταγώνου “πάει φυλακή” τον υιό Ερντογάν

Μπαίνει στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών ο υιός Ερντογάν; Ο Μάϊκλ Ρούμπιν σύμβουλος του Πενταγώνου και ειδικός σε θέματα Μέσης Ανατολής, με ένα μήνυμά του στο twitter ανάβει φωτιές στην Άγκυρα.

Ο Ρούμπιν έγραψε τρία ονόματα. Τα δύο πρώτα έχουν ήδη  συλληφθεί! Το τρίτο είναι του Μπιλάλ Ερντογάν, υιού του Ταγίπ!

Τα ονόματα που έγραψε είναι Ριζά Σαρράφ, Μεχέτ Χακάν Αττίλα και  Μπιλάλ Ερντογάν. 

Όμως ο Ρούμπιν προκαλεί συζητήσεις και μ΄ ένα μήνυμα στο twitter το οποίο απέσυρε, λίγη ώρα μετά από την ανάρτησή του. Ο Ρούμπιν έγραψε τη φράση “όμορφα με μερικά μαχητικά αεροσκάφη στην  Ελλάδα”! Με τη συζήτηση για το F-35 να έχει ανοίξει το μήνυμα του Ρούμπιν προκαλεί εντύπωση. Όπως και το γιατί αποσύρθηκε.

Ο  Μάικλ Ρούμπιν σε άρθρο του που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του αμερικανικού think tank, American Enterprise Institute, το οποίο αποτελεί ένα από τα τρία βασικά think tank του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών έχει υποστηρίξει ότι: Η Τουρκία θα διαιρεθεί, αλλά δεν έχει ακόμη διευκρινισθεί εάν θα γίνει ένα ξεχωριστό κουρδικό κράτος στην Τουρκία ή θα σχηματισθεί μια ομοσπονδία δύο ή περισσότερων αυτόνομων κρατών”.

O Μ.Ρούμπιν αναφερόμενος στην απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στην Τουρκία, υποστήριξε ότι είναι «το κρίσιμο σημείο για την έναρξη της διδικασίας διαίρεσης του τουρκικού κράτους».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss