Τα κλασικά arcade παιχνίδια της SNK τώρα στο Nintendo Switch

Η SNK η οποία έχει γράψει τη δική της ιστορία στο χώρο των videogames, ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 40 χρόνια παρουσίας με μια θριαμβευτική επιστροφή στη χρυσή εποχή των arcade games,  η οποία όμως θα διαθέτει μια μοντέρνα πινελιά.

Πιο συγκεκριμένα, στις 13 Νοεμβρίου, η SNK θα κυκλοφορήσει μια σειρά κλασσικών arcade παιχνιδιών για το Switch της Nintendo μεταξύ των οποίων τα Alpha Mission, Ikari Warriors, Athena, Guerrilla War και Vanguard. Αυτά θα είναι λίγα μόνο από τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται στο πακέτο της SNK όμως μέχρι στιγμής είναι τα μόνα που έχουν επιβεβαιωθεί ότι θα παρουσιαστούν στην αποκλειστική έκδοση που θα κυκλοφορήσει για την παιχνιδοκονσόλα της Nintendo.

Ακόμα, στον εορτασμό θα συμμετέχει και το Neo Geo mini, μια κονσόλα παιχνιδιών τσέπης που διαθέτει 40 vintage τίτλους arcade οι οποίοι αναπαράγουν πιστά το Neo Geo arcade που έκανε την εμφάνισή στην Ιαπωνία το 1990. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του πακέτου πέρα από το μήνα ο οποίος είναι ο Νοέμβριος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss