Τάμτα: Όσα αποκάλυψε στον Θέμο Αναστασιάδη και το Όλα Ξεκόλα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Τάμτα και μεταξύ αλλων μίλησε για το X- Factor, τον Σάκη Ρουβά αλλά και το μιούζικαλ «Cabaret» που θα τη δούμε σύντομα.

Για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και την Πάολα

«Αν κρίνω από το πώς πήγε φέτος το σχήμα, πιστεύω ότι ο κόσμος μπορεί να μην έχει λεφτά πολλά αλλά δεν έχει χάσει την όρεξη του. Αυτό είναι πάρα πολύ ευχάριστο! Μπορεί παλιά να έρχονταν και να έπιναν δέκα ποτά, τώρα έρχονται και πίνουν ένα! Αλλά έρχονται».

Για την κριτική επιτροπή του X- Factor

«Η αλήθεια είναι ότι θα μου λείψουν! Αν και πιστεύω ότι και με την καινούργια παρέα θα δεθούμε και θα είμαστε ok! Χαίρομαι που θα είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης μαζί μας. Ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Αυτοί θα είμαστε φέτος. Τα γυρίσματα ξεκινούν σε μία εβδομάδα περίπου. Νομίζω ότι το talent show θα προβάλλεται τις Πέμπτες»

Για τη συμμετοχή της στο μιουζικαλ «Cabaret»

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Τα μιούζικαλ μου αρέσουν πάρα πολύ. Περίμενα πώς και πώς κάποιος άνθρωπος να με σκεφτεί (για να κάνω μιούζικαλ) μετά το »Rent». Ο ρόλος μου έχει μία δυσκολία, αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα πράγματα. Είναι μία πολύ μεγάλη παραγωγή που θα ανέβει του χρόνου τον Γενάρη. Εμείς έχουμε ξεκινήσει από τώρα να προετοιμαζόμαστε, γεγονός που με βοηθάει και ψυχολογικά. Να μελετήσουμε. Έχω πρόζα. Είναι αυτό που με αγχώνει πιο πολύ»

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss