Το teaser για το νέο “Kingsman” είναι ό,τι πιο θεότρελο κυκλοφορεί! (video)

Μετράμε αντίστροφα πλέον για το νέο Kingsman και από το teaser καταλαβαίνουμε ότι θα είναι ξανά κάτι που δεν θα έχουμε ξαναδεί! To “Kingsman: Η μυστική υπηρεσία” έκανε πραγματικά μια απροσδόκητη επιτυχία ως ας το πούμε κωμωδίας δράσης και γι ‘αυτό είναι φυσικό να θέλουμε και να περιμένουμε η συνέχειά του να είναι ακόμα καλύτερη!

Και επειδή το Kingsman δεν μας έχει συνηθίσει σε συμβατικές φόρμες, έτσι και το teaser του δεν θα μπορούσε να είναι κάτι συνηθισμένο!

Αντίθετα, είναι ένα… πυροβόλο εικόνων όπου μέσα σε μόλις 15 δεύτερα έχουν χωρέσει ένα ολόκληρο τρέηλερ!

Ο Matthew Vaughn είναι ένας σκηνοθέτης που θα αφήσει εποχή με την τεχνική του στις ταινίες δράσεις (εκτός από το πρώτο Kingsman, θυμηθείτε το Layer Cake και το KIck-Ass) και σιγά σιγά τα στούντιο πρέπει να του εμπιστευτούν να «φρεσκάρει» και κάποιο μεγάλο πρότζεκτ όπως για παράδειγμα, θα θέλαμε να τον δούμε να πιάνει στα χέρια του ένα Mission Impossible.

Πρωταγωνιστεί ξανά ο Taron Egerton μαζί με τον Colin Firth (παρά τον θάνατό του στην πρώτη ταινία) και τον Mark Strong, καθώς και οι νεοφερμένοι στο καστ Channing Tatum, Jeff Daniels και ο Pedro Pascal. Η Julianne Moore έρχεται ως εγκληματίας.

Δείτε το teaser και στο παρακάτω video δείτε το… σε αργή κίνηση για να καταλάβετε και κάτι.

H ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Και σε… αργή κίνηση!

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss