Το τελικό trailer του Stranger Things 2, φέρνει τα πάνω … κάτω (!)

Αν στα Emmy, υπήρχε βραβείο για το καλύτερο marketing και promotion μιάς σειράς… το Stranger Things, σίγουρα, θα ήταν ο μοναδικός νικητής.

Aμέτρητα poster –homage στήν δεκαετία του 1980- και μερικούς μήνες μετά απο το πρώτο trailer, το Netflix και η διαφημιστική ομάδα του Stranger Things, “ξαναρίχνουν” το διαδύκτιο με το ευφάνταστο teaser (δείτε το παρακάτω) της Πέμπτης 12 Οκτωβρίου, το οποίο ήταν ένας φόρος τιμής στήν ταινία Friday the 13th… μέχρι που ήρθε η Παρασκευή και 13… Οκτωβρίου, για να δούμε το κινηματογραφικών διαστάσεων τελικό trailer (δείτε το στο τέλος) του νέου κύκλου… 13 (!) μέρες πρίν απο την επίσημη έναρξή του.

Η σειρά φαινόμενο των αδελφών Duffer που ήρθε και σάρωσε το κόσμο του streaming… σαν καταιγίδα, επιστρέφει αυτόν τον μήνα στο Netflix, λίγο πριν το Halloween (και συγκεκριμένα στίς 27 Οκτωβρίου), για να μας μεταφέρει έναν χρόνο μετά τα δραματικά γεγονότα της πρώτης σεζόν, η οποία μας πήγε ένα ταξίδι στη νοσταλγία και ανανέωσε το ενδιαφέρον μας για το sci-fi.

Μάλιστα ο Shawn Levy, παραγωγός της σειράς, υπόσχεται ακόμα μεγαλύτερες δόσεις τρόμου στα νέα επεισόδια, ενώ πρόσθεσε πως κινηματογραφικά αλλά και σε θέμα budget, ο νέος κύκλος είναι σίγουρα πιο φιλόδοξος.

Ντυμένοι με τις στολές των Ghostbusters του 1984, χρονιά που διαδραματίζεται η νέα σεζόν, οι μικροί “Goonies“, με τις νέες τους περιπέτειες, θα μας αποκαλύψουν τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην πόλη Hawkins της Indiana μετά την ανακάλυψη του Demogorgon και τη διάσωση του Will Byers.

Στους αρχικούς ρόλους  επιστρέφουν οι Winona Ryder (Joyce), Millie Bobby Brown (Eleven), David Harbour (Hopper), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Cara Buono (Karen) και ο Matthew Modine (Martin Brenner). Νέα πρόσωπα στήν σειρά θα είναι οι Paul Reiser (Aliens, Mad About You) και Sean Astin (The Lord of the Rings, The Goonies), για να προσθέσουν μια ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση 80ιλας!

Δείτε το trailer:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss