Τέλος εποχής για το Taxibeat

To Taxibeat, τουλάχιστον με αυτό το όνομα, έκανε τον κύκλο του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που τις τελευταίες ώρες ψάχνουν το κίτρινο εικονίδιο με το ταξί στο “t” και δεν το βρίσκουν. Ο λόγος είναι ότι από την Τετάρτη, και επίσημα, το taxibeat έχει μετονομαστεί σε “Beat” αλλάζοντας και το λογότυπο του σε ένα κεφαλαίου Βήτα.

Όπως αναφέρει και στην ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Νίκος Δρανδάκης πρόκειται για την πρώτη φάση μίας σειράς αλλαγών που θα ακολουθήσουν. Σε παλαιότερη ανάρτηση που είχε κάνει στα μέσα Φεβρουαρίου, λίγο μετά από την εξαγορά από την Daimler και την ένταξη στο δίκτυο της Mytaxi, ο ιδρυτής του Taxibeat είχε αναφέρει “το Taxibeat θα μετονομαστεί σε Beat και στόχος είναι να το κάνουμε το δημοφιλέστερο transportation app στην περιοχή. Έχοντας στη διάθεση μας περισσότερους πόρους (οικονομικούς και άλλους) η Αθήνα θα μετατραπεί σε ένα engineering hub στο οποίο θα αναπτύσσουμε την τεχνολογία πίσω από το Beat, ενώ στη Νότια Αμερική θα επεκτείνουμε τη λειτουργία μας εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία που αποκτήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις αποτυχίες και επιτυχίες μας.

Η ομάδα των 56 εργαζομένων της Αθήνας σήμερα, θα διπλασιαστεί μέσα στους επόμενους 10-12 μήνες, με έμφαση στο επιστημονικό προσωπικό, μηχανικούς, προγραμματιστές και designers. Θα δουλέψουμε πάνω σε νέες υπηρεσίες όπως το car pooling, automated pricing mechanism, και payment services. Θα αναπτύξουμε περαιτέρω τεχνολογίες όπως machine learning, big data infrastructure, και data science, μαζί με design αιχμής, συνδυασμένο με ruthless execution που έχει αναδειχθεί σε core value της εταιρείας μας“.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss