Τέλος στην υποστήριξη των Windows Phone 8.1

Πριν από τρία χρόνια η Microsoft παρουσίασε τα Windows Phone 8,1. Αλλά απο τις 11 Ιουλίου σταματάει την υποστήριξή τους! Σχεδόν το 80% των Windows Phone τρέχουν με το λειτουργικό των 7,8 και 8,1 οπότε και από χτές (11 Ιουλίου) παύει επίσημα η υποστήριξή τους, με μόνο το 20% που έχουν Windows 10 Mobile OS να συνεχίζουν κανονικά. 

Βέβαια, από το περασμένο έτος υπήρχαν δείγματα πως θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο με την εταιρεία να είχε αφήσει κατά μέρους τα σχέδιά της για να πάρει μερίδιο στη αγορά των smartphones, καθώς iOS και Android κατέχουν το 99,6% της αγοράς.

Επί του παρόντος η Microsoft συνεχίζει τη υποστήριξη των Windows 10 Mobile, ενώ πρόσφατα προστέθηκαν οι ενημερώσεις της πρόσφατης έκδοσης των Windows 10 Mobile Creators.

Ο αμερικάνικος κολοσσός ενσωμάτωσε μια σειρά από χαρακτηριστικά στο επερχόμενο Windows 10 Fall Creators Update για τα PC, που όμως δεν έχουν επεκταθεί, έστω και για δοκιμή στην έκδοση των κινητών τηλεφώνων.

Μαλλον, η εταιρεία έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο να βελτιώνει το λογισμικό των συσκευών με iOS και Android, οπότε ίσως στο μέλλον να παύσουν ολοκληρωτικά να υπάρχουν Windows Phone.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss