Terminator 2: Judgement Day 3D – 26 χρόνια μετά επιστρέφει… και αποκτά “βάθος” (trailer)

Στις 3 Ιουλίου του 1991 το ψυχαγωγικό σινεμά άλλαξε για πάντα. Η πιο ακριβή ταινία για την εποχή της κάνει πρεμιέρα και οι θεατές φεύγουν από τους κινηματογράφους με το στόμα ανοιχτό.

Το μεγαλούργημα του Τζέιμς Κάμερον μπορεί να συμπληρώνει αυτό το καλοκαίρι τα 26 του χρόνια από την πρώτη του προβολή, αλλά, ακόμα, αποδεικνύεται αξεπέραστο. Επτά χρόνια μετά την πρώτη εμφάνισή του, ο Εξολοθρευτής (1984), σημαδεύει τα 80s αλλά και τα 90s, επιβεβαιώνει πως το εμπορικό σινεμά ήρθε για μείνει και γίνεται κάτι παραπάνω από μια επιτυχία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Γίνεται μια ταινία που απλά… δεν την ξεχνάς. Γιατι όσες φορές κι αν τον δεις, σου αφήνει την ίδια συναρπαστική αίσθηση.

Ωστόσο ο Τζέιμς Κάμερον, μας δίνει μια δεύτερη ευκαιρία, (σε εμάς που το έχουμε ξαναδεί) και σε πιο τυχερούς να το δούν στήν μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά – αν βέβαια οι υπεύθυνοι των εταιριών διανομής μας κάνουν τη χάρη και έρθει σε κάποια ελληνική αίθουσα – και να μας κάνει να αναφωνήσουμε… Hasta la Vista, baby!, φτιάχνοντας μια, κατά τα λεγομενά του, καινούρια και εντυπωσιακή έκδοση της ταινίας σε 3D!

Έτσι στις 25 Αυγούστου και μετά την προβολή του στο πρόσφατο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, η 3D έκδοση του Terminator 2: Judgement Day επιστρέφει στις αίθουσες της Αμερικής (να θυμίσουμε πως η αντίστοιχη επανέκδοση του Τιτανικού το 2012 μάζεψε περισσότερα από 340 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας, με την ευχή να το δούμε στήν Ελλάδα.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss