So you think you can dance: Ποια τραγουδίστρια είναι στην κριτική επιτροπή

Το So you think you can dance επανέρχεται μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, και χορευτές από κάθε μέρος της Ελλάδας ετοιμάζονται να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ.
Οι συμμετοχές είναι χιλιάδες και η παραγωγή προσπαθεί να επιλέξει τους καλύτερους.

Μέχρι στιγμής για τη θέση της κριτικής επιτροπής είχαν ακουστεί τα ονόματα της Εβελίνας Παπούλια και του Φώτη Μεταξόπουλου οι οποίοι συμμετείχαν στον ίδιο ρόλο και την πρώτη φορά που προβλήθηκε το show χορού στο Mega. Μαζί τους – τότε – ήταν και ο χορευτής Μιχάλης Ναλμπάντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κριτική επιτροπή του So you think you can dance θα είναι ο Φώτης Μεταξόπουλος, όχι όμως η Εβελίνα Παπούλια. Η ηθοποιός φαίνεται πως λόγω των αυξημένων επαγγελματικών της υποχρεώσεων, με θέατρο και καθημερινό σίριαλ (Μπρούσκο), δε θα μπορεί να ανταπεξέλθει και σε αυτό το ρόλο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, οι ιθύνοντες έκαναν πρόταση για μια θέση στην κριτική επιτροπή στην pop star, Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια είναι θετική να αναλάβει ρόλο κριτή και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και ως παρουσία και η άποψή της γιατί μπορεί να μην είναι επαγγελματίας χορεύτρια αλλά στις εμφανίσεις της δε σταματά να μας εντυπωσιάζει με τις χορευτικές της ικανότητες αλλά και με το λίκνισμά της.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ιθύνοντες προσέγγισαν και τον Κωνσταντίνο Ρήγο για την κριτική επιτροπή ο οποίος όμως αρνήθηκε.

Το So you think you can dance θα προβάλλεται δυο φορές την εβδομάδα, Πέμπτη και Παρασκευή και θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 20 Απριλίου.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss