Thor: Ragnarok – Thor και Hulk… ισχύς εν τη ενώσει! (νεο, εντυπωσιακό trailer)

Στο πλαίσιο του Comic-Con 2017, στο Σαν Ντιέγκο, η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer για το Thor: Ragnarok, μαζί με το εντυπωσιακό poster της ταινίας.

Μετά απο δύο (όχι εντελώς αποτυχημένες προσπάθειες), η Marvel γυρίζει τον διακόπτη γιά την νέα περιπέτεια τού γενειοφόρου θεού του κεραυνού. Με φοβερά χρώματα, με τίτλους πού θυμίζουν “’80s”, η τρίτη ταινία θα είναι (μάλλον) και η πιο διαφορετική μιας και υπό τη σπιρτόζα σκηνοθετική επιμέλεια του Taika Waititi τού εκπληκτικού Hunt for The Wilderpeople, ο Chris Hemsworth θα υποδυθεί έναν διαφορετικό Thor. Στο trailer για πρώτη φορά βλέπουμε σε δράση τον Tom Hiddleston, την Tessa Thompson ως Valkyrie, τον Idris Elba ως Heimdal και τον χαρακτήρα του Jeff Goldblum.

Την παράσταση, όμως, αναμένεται να κλέψει ο Hulk, ο οποίος μάχεται τόσο ενάντια όσο και στο πλευρό του θεού της Άσγκαρντ. Ο πράσινος γίγαντας μάλιστα εμφανίζεται να μιλά για πρώτη φορά. Αξίζει να σημειωθεί τέλος και η εμφάνιση της Cate Blanchett στον ρόλο της Hela, θεάς της θανάτου και βασικής “κακιάς” της ταινίας. Η κερασφόρος Blanchett δείχνει να απολαμβάνει τη βουτιά στο κακό…

Δείτε το τρέιλερ:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss