Τι καλό θα δούμε, απο ταινίες και σειρές, στο Netflix τον Απρίλιο; (video)

Το Netflix ανακοίνωσε ήδη τους τίτλους των νέων σειρών που θα προβάλλει το μήνα Απρίλιο καθώς και κάποιες πολύ δυνατές πρεμιέρες.

Τήν κορυφή της λίστας κλέβουν, η κάθε μια για τούς δικούς της λόγους, η συμπαραγωγή BBC-Netflix, Troy: Fall of a City, η αμφιλεγόμενη σειρά που έχει φέρει αντιμέτωπους ιστορικούς λόγω “μαύρου χρώματος” του μεγαλύτερου, κεντρικού αλλά και  γενναιότερου ήρωα της Ιλιάδας του Ομήρου, Αχχιλέα, και η νεα σειρά The Alienist, με ενα all-star cast που αποτελείται απο τούς Daniel Brühl, Dakota Fanning και Luke Evans, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Caleb Carr, διασκευασμένο απο τον Cary Fukunaga (True Detective) και εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη του 1896, όπου μετά από μια σειρά δολοφονιών εκδιδόμενων αγοριών, ο αστυνομικός διευθυντής Teddy Roosevelt ζητά τη βοήθεια του ψυχολόγου Δρ. Laszlo Kreizler, που ειδικεύεται στην εγκληματολογία. Στην προσπάθεια εξιχνίασης των δολοφονιών θα συνδράμουν ο ρεπόρτερ John Moore, καθώς και η Sara Howard, που εργάζεται ως γραμματέας στο αστυνομικό μέγαρο.

Σε αυτό το “άτυπο” Top 3 με τις νέες σειρές, έχουμε επίσης και ενα blast from the past, με την οικογένεια Robinson να επιστρέφει για νέες περιπέτειες στην αναβίωση της σειράς του 1965, Lost in Space.

Εκτός απο τούς νέους κύκλους αγαπημένων τίτλων όπως τα DC’s Legends of Tomorrow, Supergirl, Fargo και Riverdale, το Netflix για αυτό τον μήνα ετοίμασε μια “θεματολογία” με τον τίτλο Easter Home Cinema με πολύ καλούς τίτλους όπως τις τέσσερις πρώτες ταινίες με τον Jason Bourne, το ξεκαρδιστικό Sausage Party και τα αγαπημένα 12 Monkeys και Eternal Sunshine of the Spotless Mind, ενώ από τις 15 Απριλίου, ακολουθούν τρεις ταινίες των μοναδικών Monty Python, συμπεριλαμβανομένων των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης.

Απο την λίστα ξεχωρίσαμε επίσης το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της Formula-1 Ayrton Senna, την ταινία και παραγωγή του Netflix, The Week Of, όπου Adam Sandler και Chris Rock πρωταγωνιστούν σε μια κωμωδία με θέμα την εβδομάδα πριν από το γάμο των παιδιών τους.

Αν λοιπόν περιμένεις με ανυπομονησία το νέο επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς, ψάχνεις να παρακολουθήσεις μία καινούρια, η προσπαθείς να εντοπίσεις την τέλεια ταινία για το βράδυ σου δες παρακάτω το video  που ακολουθεί.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss