Τί λέει για σήμερα, Σάββατο 21 Οκτωβρίου το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Σάββατο σήμερα και ένα διήμερο χαλάρωσης μόλις αρχίζει… Πιες τον καφέ σου χωρίς άγχος, προγραμμάτισε τις δουλίτσες σου και διάβασε κατά γράμμα τις ημερίσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο…

Δώρα και παροχές

 

Κριός

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να βιώσεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ώστε να πάρεις δύναμη για την συνέχεια. Και βέβαια μην απορείς γιατί κάποια πράγματα σου προσφέρονται «στο πιάτο», φρόντισε μόνον να ζήσεις το σήμερα με όλα τα πλεονεκτήματα του. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια «αρρυθμία» στα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως να νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας μιας αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε βοηθήσει τελικά να ζητήσεις και να πάρεις κάποιες εγγυήσεις, που θα διασφαλίσουν την θέση σου. Και γενικότερα όμως είσαι σε θέση να «γυρίσεις» το όποιο μειονέκτημα σε πλεονέκτημα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε μια αστάθεια στα εργασιακά σου, πιέζοντάς σε να βρεις τις πιο αποτελεσματικές λύσεις. Κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σε εφοδιάζει με την τύχη που χρειάζεσαι ώστε σύντομα να διασκεδάσεις τις όποιες ανησυχίες σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναδεικνύει τις επιθυμίες και τις συναισθηματικές ανάγκες σου, χωρίς ωστόσο να μπορείς να καταλήξεις εύκολα στο τι είναι αυτό που επιζητάς πραγματικά. Τελικά, θα διαπιστώσεις ότι ζητώντας πολλά θα πάρεις… ακόμα περισσότερα, αφού οι απαιτήσεις σου θα ικανοποιηθούν από όλους! Ανάλογα «σκαμπανεβάσματα» με ευτυχή κατάληξη μπορεί να υπάρξουν και σε μια σχέση σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να δημιουργήσει μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση ή απλά να σε κάνει να νοιώθεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος», τελικά όμως ύστερα από τις όποιες αναταράξεις, θα διαπιστώσεις ότι… κι ο άγιος φοβέρα θέλει, αφού τα οφέλη που θα εισπράξεις θα είναι πολλαπλά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο/η και πιο χαλαρό/η, κάτι όμως που μπορεί να έχει τόσο θετικές όσο και αρνητικές συνέπειες. Γιατί αν «ξανοιχτείς» πέραν των ορίων σου, θεωρώντας ότι θα πάρεις την «ρεβάνς» για ότι σε κούρασε ή σε βασάνισε μέχρι σήμερα, μπορεί τελικά να βρεθείς σε μια μάλλον δύσκολη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Ταύρο μπορεί να σε προβληματίσει για την πορεία των οικονομικών σου αλλά το πραγματικό πρόβλημα βρίσκεται… αλλού, αφού ο Άρης στον φυσικό 12ο «οίκο» σου δείχνει ικανός να σε ταλαιπωρήσει με ένα θέμα υγείας που ναι μεν είναι περαστικό αλλά με πολύ έντονα συμπτώματα. Ακόμη, δώσε μεγαλύτερη σημασία στις ανάγκες ενός συγγενικού σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές όσο και τα… πάθη σου, με τα δεύτερα να σε παρασύρουν σε επιλογές για τις οποίες μπορεί και να μετανιώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «εκτόνωση» που ακόμη κι αν δεν είναι δημιουργική, θα συμβάλλει στο να κατανοήσεις τα όριά σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σου δημιουργήσει μια μικρή αδιαθεσία, αναγκάζοντας σε να περιορίσεις τις δραστηριότητες σου αλλά τελικά ίσως να είναι και για καλό. Πρώτον γιατί θα ασχοληθείς περισσότερο με το «μέσα» σου αλλά και με κάποια θέματα διατροφής-τρόπου ζωής και δεύτερον επειδή πολλά πράγματα θα γίνουν καλύτερα εν τη απουσία σου!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία το τι μπορούν να κάνουν οι άλλοι για σένα, παρά οι δικές σου πρωτοβουλίες, αφού το βασικό σου «ατού» είναι η θεαματική βελτίωση των δημόσιων σχέσεών σου. Τόσο η Σελήνη στον Σκορπιό, όσο και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο σε φέρνουν κοντά σε πρόσωπα που μπορούν να εξυπηρετήσουν άριστα τα σχέδια σου, χωρίς να… κουνήσεις το δακτυλάκι σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Σκορπιό τονίζει τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες αλλά και όλα εκείνα που πρέπει να γίνουν ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο. Και το ευτύχημα είναι ότι παρά τις όποιες αναταράξεις ή παλινδρομήσεις στις υποθέσεις σου, ο Δίας στο ίδιο ζώδιο θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, που στην πλειοψηφία τους θα είναι για… καλό σκοπό ή θα αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου. Επιπλέον με τον Δία στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να έχεις μια «τυχερή» συνάντηση ή να λάβεις μια ευχάριστη είδηση. Όσο για τα πιο σοβαρά ζητήματα, μπορούν να… περιμένουν!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss