Τι λέει για σήμερα, Τρίτη 17 Οκτωβρίου, το ζώδιό σου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Οικονομικά, αισθηματικά, πρωτοβουλίες και εκπλήξεις στο προσήνιο για σήμερα! Πριν πάρεις μεγάλες αποφάσεις, ρίξε μια ματιά στις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις με την υπογραφή του Γιάννη Ριζόπουλου! Μην πηγαίνεις στα τυφλά…

Απ’ όλα έχει ο… μπαχτσές!

 

Κριός

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να διεκπεραιώσεις κάτι που σε δυσκολεύει, μέσα από γόνιμες συνεργασίες. Κι αν βέβαια σου γίνει κάποια πρόταση μην διστάσεις να την αποδεχθείς. Εξαίρεση αποτελούν οι εργασιακές σχέσεις σου, σε αυτήν την φάση χαρακτηρίζονται από εντάσεις και ανταγωνισμούς. Επιπλέον, ευνοούνται τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να έχεις τα «τυχερά» σου.    

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Όλα συνηγορούν σε μια περιεκτική καθημερινότητα, με δράσεις, σκέψεις και ανταλλαγές απόψεων, που μπορεί να δρομολογήσουν σπουδαίες εξελίξεις. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια επωφελής πρόταση συνεργασίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να προκύψουν ανταγωνισμοί και προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή μια έντονη ανησυχία για την πορεία του.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο είναι πιθανό να προκαλέσουν μια αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ικανή να «σε βγάλει από τα ρούχα σου», είτε πρόκειται για την συμπεριφορά ενός οικείου σου, είτε για ζημιές, που απαιτούν άμεση αποκατάσταση. Πρόσεξε ωστόσο μήπως μια παρέμβασή σου κάνει τα πράγματα χειρότερα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαράς και ξεκούρασης στο σπίτι σου ή κοντά στους οικείους σου. Επιπλέον, ευνοούνται τόσο οι οικονομικές, όσο και οι… αισθηματικές βλέψεις σου! Παράλληλα βέβαια, όσον αφορά στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, το πιθανότερο είναι να κουραστείς από την συχνή εναλλαγή των δεδομένων.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Ερμής στον Σκορπιό ευνοεί τα περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, ίσως μάλιστα να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο μπορεί να κάνουν «μαλλιά κουβάρια» τα οικονομικά σου, είτε λόγω μιας έκτακτης ανάγκης, είτε εξ αιτίας μιας καταναλωτικής «μανίας» που θα σε κυριεύσει!   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη και ο Άρης στο ζώδιο σου ξυπνούν την διάθεση σου για δράση και πρωτοβουλίες. Είναι βέβαια πιθανόν να συναντήσεις και αρκετές αντιστάσεις αλλά αυτό θα σε κάνει ακόμη πιο επίμονο/η και αποτελεσματικό/η. Παράλληλα, σου προσφέρεται η ευκαιρία να διευρύνεις τα ενδιαφέροντα σου και να προωθήσεις τις ιδέες και το έργο σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλει σε ευκολίες και ανέσεις, δίνοντάς σου συνάμα το πλεονέκτημα στις κοινωνικές συναναστροφές σου, αφού σε κάνει πολύ πιο συμπαθή και… όμορφο/η! Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό προοιωνίζει μια οικονομική επιτυχία, ενώ σου ανάβει το πράσινο φως για να κάνεις μια σημαντική αγορά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Ο Ερμής στο ζώδιό σου, δίνει το έναυσμα να «ξανοιχτείς» περισσότερο κι αν καταφέρεις να δώσεις έναν πιο συγκεκριμένο χαρακτήρα στις επιδιώξεις σου, μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Συζήτησε λοιπόν τα σχέδια σου με γνωστούς και ειδικούς κι αν χρειαστεί μην διστάσεις να συνάψεις μια συμφωνία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Ωθείσαι να αναλάβεις δράση, αφήνοντας στην άκρη επιφυλάξεις και ανασφάλειες που «παράγει» ο Κρόνος στο ζώδιό σου και σε κρατάνε πίσω. Εξ άλλου, ο Ερμής στον Σκορπιό θα σου αποκαλύψει ένα μυστικό ή μια παρασκηνιακή δράση, προστατεύοντάς σε από τις κακοτοπιές κι αυτός είναι ένας καλός λόγος για να έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και γίνεσαι το σημείο αναφοράς για… πολλούς και πολλές! Φρόντισε λοιπόν να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου ώστε να βάλεις τα θεμέλια μιας νέας πορείας, που θα σε οδηγήσει κατευθείαν στον στόχο σου. Επιπλέον, ο Ερμής στον Σκορπιό θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Η Σελήνη και ο Άρης στην Παρθένο τονίζουν περισσότερο τις οικονομικές υποθέσεις σου, με τα έσοδα και τα έξοδα να εναλλάσσονται αλλά όλη αυτή η αστάθεια και η αβεβαιότητα δεν είναι και για να την παίρνεις πολύ στα… σοβαρά! Αντίθετα, δώσε βάση σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την καριέρα σου, αφού εκεί έχεις το συγκριτικό πλεονέκτημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου σε ωθούν να συμβιβάσεις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πάρουν εσένα τα «σκάγια». Όσον αφορά δε, μια δική σου συνεργασία, είναι πιθανό να πληγεί από αυθαίρετες πρακτικές, μην πάρεις όμως αποφάσεις «εν θερμώ». Παράλληλα βέβαια με τον Ερμή στον Σκορπιό μπορείς να επωφεληθείς μέσα από νέες γνωριμίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss