Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 22 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Μπορεί να έχει ζέστη, η ημέρα να είναι ιδανική για μια εξόρμηση στην παραλία αλλά προσοχή: τα ζώδια προβλέπουν μια θερμή ημέρα! Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο για να μην πηγαίνεις στα τυφλά

Θερμό κλίμα

 

Κριός

Η Σελήνη στον Καρκίνο εξυπηρετεί τα σχέδια σου για την φροντίδα-εφοδιασμό του προσωπικού σου χώρου, ενώ παρά τις όποιες… γκρίνιες, τις παλινδρομήσεις και κάποιες απρόβλεπτες επισκέψεις φαίνεται ότι τελικά θα αποκατασταθεί το επιθυμητό κλίμα στο σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα θα σε φέρει κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μπορείς να μοιραστείς πολλά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα όλο και κάτι θα σου… ξεφουρνίσει για να χαλάσει το καλό κλίμα στο σπίτι ή την οικογένειά σου, από καβγαδάκια, μέχρι σπασίματα ή τεχνικά προβλήματα, που χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση, Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν διαξιφισμοί με αφορμή μια περιουσιακή σου υπόθεση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο θα σου φέρει έκτακτες μετακινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να αναλάβεις δραστικές πρωτοβουλίες και να επικοινωνήσεις άμεσα τα σχέδια ή τις προθέσεις σου, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, σίγουρα όμως θα υπάρξουν και… αντιρρησίες που θα μπουν εμπόδιο στον δρόμο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά κυρίως ζητήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να συμβάλλει στην ανάδειξή των προσόντων σου αλλά και στο να πάρεις υπό την προστασία σου τον κάθε κατατρεγμένο. Επιπλέον θα σε ωθήσει να ασχοληθείς με την παράδοση κι ίσως έρθεις σε επαφή με πρεσβυτέρους που… κατέχουν καλά το θέμα! Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να συμβάλλει σε μια δραστική βελτίωση των οικονομικών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Νέες ιδέες και εμπνεύσεις σε «ζωντανεύουν», καλό είναι όμως να υλοποιήσεις άμεσα αυτά που σκέφτεσαι ή να «αρπάξεις» την ευκαιρία από τα μαλλιά! Ίσως μάλιστα καταφέρεις να πετύχεις μια μεγάλη επίδοση. Επιπλέον, ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει πιο… αθλητικό/η, αρκεί να μην το «τερματίσεις», με συνέπεια να ταλαιπωρήσεις υπέρμετρα το σώμα σου και να «πιαστείς».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Ο Άρης στον Λέοντα σε καλεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο αφού είναι βέβαιο πως ότι διαδραματίζεται σε αυτό θα το βρεις μπροστά σου. Την ίδια στιγμή βέβαια μπορείς κι εσύ να κινηθείς μυστικά αλλά για να βοηθήσεις κόσμο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση και περιμένει… ενισχύσεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Σελήνη στον Καρκίνο ευνοεί την εκπλήρωση των στόχων σου, ίσως μάλιστα να λάβεις εγγυήσεις από ένα ισχυρό πρόσωπο. Αυτό βέβαια δεν θα γίνει χωρίς τις αναπόφευκτες «τριβές» που χαρακτηρίζουν οποιαδήποτε απόπειρα σύνθεσης διαφορετικών απόψεων. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα σε ωθεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάτι που μπορεί να συνδυαστεί με την έλευση νέων φίλων στην ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Τα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνεις θα σε βοηθήσουν να «ξεκολλήσεις» από μια σχετική απραξία και να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα και… φιλόδοξα! Επιπλέον, ο Άρης στον Λέοντα θα σε φέρει σε επαφή με ισχυρά ή «διακεκριμένα» πρόσωπα, που όμως μπορεί να έχουν και τις αντιρρήσεις τους για τα όσα σχεδιάζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με την Σελήνη στον Καρκίνο ίσως υπάρξουν κάποια οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», που όμως δεν θα έχουν σοβαρές συνέπειες, ενώ κάποιες στιγμές θα φαίνεται ότι δεν ξέρεις τι ζητάς! Ίσως μάλιστα να προβείς σε αγορές για τις οποίες θα μετανιώσεις άμεσα. Παράλληλα, ωθείσαι να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, «καταβροχθίζοντας» γνώσεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ανοίγει ο δρόμος σε μια συμφωνία ή συνεργασία, που θα σε βοηθήσει να πετύχεις ευκολότερα κάποιους από τους στόχους σου. Ίσως βέβαια να υπάρξουν παλινδρομήσεις στην διαπραγμάτευση αλλά σε κάθε περίπτωση η τελική «σούμα» θα είναι υπέρ σου. Παράλληλα, καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες προκειμένου να μην αφήσεις ανεκπλήρωτη καμία επιθυμία των «δικών σου» ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Ο Άρης στον Λέοντα βάζει στο «παιχνίδι» τους άλλους και φαίνεται ότι παράλληλα με τις δικές σου επιθυμίες θα πρέπει να υπολογίσεις και τις δικές τους. Ωστόσο μια συνεργασία μπορεί να δοκιμαστεί από εντάσεις, προερχόμενες από εγωισμούς, ανταγωνισμούς ή μια κακώς εννοούμενη αξιοπρέπεια-ευθιξία. Παράλληλα, σηματοδοτείται μια αστάθεια στην υγεία αλλά και τα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την δημιουργικότητα σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα με τα οποία συμφωνείτε σε πολλά και μπορείτε να δράσετε από κοινού. Επιπλέον, ίσως πάρεις μια χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή να ορίσει αλλαγές στο εργασιακό σου πλαίσιο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss