Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 20 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο, ώστε να μην πηγαίνεις ποτέ στα τυφλά…

Μια διαφορετική πραγματικότητα

Κριός

Το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού μπορεί να συμβάλλει σε αλλαγές ή εκπλήξεις είτε στο σπίτι είτε στην προσωπική-κοινωνική σου ζωή, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αφήσεις χώρο και χρόνο για οτιδήποτε έκτακτο ή απρόβλεπτο κι αν χρειαστεί να προσαρμοστείς έγκαιρα στην νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην ζωή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε φέρνει σε επαφή με άτομα που χαρακτηρίζονται από μια μάλλον πειραματική ή περιπαικτική διάθεση κι ίσως κάποιες στιγμές να σου φερθούν κυνικά ή «άκομψα» αλλά μην συγχέεις τις εντυπώσεις με την ουσία, αφού τελικά οι ενέργειες τους μπορεί να έχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για σένα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναδεικνύει σε «πρόσωπο της ημέρας» φρόντισε λοιπόν να ανταποκριθείς επάξια σε αυτόν τον τίτλο! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού να ορίζει τις εξελίξεις στα οικονομικά σου, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το κυνήγι της έκπληξης είναι αυτό που θα σου φέρει κέρδη κι όχι κάποια «συμβατική» επιλογή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού σε καλεί να κινηθείς με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που συνηθίζεις και να «κυνηγήσεις» την έκπληξη με ότι κι αν ασχολείσαι. Εξ άλλου, έτσι κι αλλιώς, η καθημερινότητα σου θα διανθιστεί με απρόβλεπτα ή σπάνια περιστατικά και αρκετές εκπλήξεις. Επιπλέον, καλό είναι να προβείς σε αλλαγές, πριν αναγκαστείς να το πράξεις για λόγους «ανωτέρας βίας».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Αναδεικνύονται οι πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου και ωθείσαι να υιοθετήσεις μια πρωτοποριακή τεχνική ή προσέγγιση στην δουλειά σου κι αν μάλιστα καταφέρεις να γίνεις απρόβλεπτος, τότε όλο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού είναι… δικό σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που «στον ουρανό το έψαχνες και στην γη το βρήκες».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Η Σελήνη στους Διδύμους σε θέλει στις «επάλξεις» και δεν έχει νόημα να αποποιηθείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο σου. Αντίθετα, άρπαξε την ευκαιρία για να αναδείξεις τα ιδιαίτερα προσόντα σου. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό ενδέχεται να συμβάλλει σε ποικίλα απρόοπτα στα οικονομικά αλλά και σε «αλλόκοτες» καταστάσεις στις φιλικές σχέσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Ωθείσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, «κόντρα στο ρεύμα» και βέβαια δεν αποκλείεται να «σκοντάψεις» πάνω σε άτομα που αντιδρούν αρνητικά κι ας θεωρούσες ως δεδομένη την στήριξή τους. Ίσως μάλιστα να επέλθει ρήξη σε μια συνεργασία κι όχι με δική σου πρωτοβουλία. Αντίθετα όμως ενδέχεται να βρεις υποστήριξη από εκεί που δεν το περιμένεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού μπορεί να προκαλέσει απρόοπτα που θα ταράξουν την ηρεμία ή την βεβαιότητά σου και καλό είναι να μην θεωρείς τίποτε ως δεδομένο. Από την άλλη πλευρά όμως θα συμβάλλει θετικά σε μια νέα αρχή σχετική με τις σπουδές ή την επιμόρφωση σου, αν κι εσύ αποφασίσεις να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Σελήνη απέναντί σου διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου κι εδώ το πρόβλημα είναι απλά «να ξεχωρίσεις την ήρα από το σιτάρι», κρατώντας τελικά πιο κοντά σου τα πρόσωπα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι το ουσιαστικό κι όχι μόνον… λόγια! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε ωθεί να… ξεχωρίσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Μακάρι να εξελίσσονταν όλα σύμφωνα με τις προβλέψεις ή τις εκτιμήσεις των «ειδικών», ωστόσο το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού σου επισημαίνει ότι… δεν είναι έτσι, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς δυσάρεστα από συμπεριφορές ατόμων, που «κανονικά» θα έπρεπε να αντιδράσουν αλλιώς. Αντίθετα, μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα από την υποστηρικτική στάση ενός προσώπου που θεωρούσες ότι σε ανταγωνίζεται.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σε ωθεί να αναδείξεις το «αιρετικό» πνεύμα σου! Επιπλέον, ενδέχεται να συμβάλλει σε αλλαγές ή ανατροπές στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα μάλλον θα διαψευστείς. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ωφεληθείς στην περίπτωση που ψάχνεις για μια νέα δουλειά ή απλά επιθυμείς να πειραματιστείς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Η Σελήνη στους Διδύμους συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το γραφείο και όλη αυτή η κινητικότητα μόνον καλά θα φέρει! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ήλιου -Ουρανού αναμένεται να δοκιμάσει την ευελιξία σου απέναντι σε καινοφανείς ή παράδοξες καταστάσεις που μπορεί να συνδέονται τόσο με τα οικονομικά σου, όσο και με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Πηγή: astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss