Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 4 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 4 Ιουλίου 2017; Για να μην βρεθείτε κι εσείς προ εκπλήξεων, διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο.


Των φρονίμων τα παιδιά…

Κριός
Να αποφύγεις τα περιττά έξοδα, αφού ενδέχεται να προκύψει μια οικονομική υποχρέωση που θα είναι δύσκολο να παρακάμψεις. Αν μάλιστα προσδοκάς μια επιστροφή χρημάτων, το πιθανότερο είναι να υπάρξει νέα αναβολή. Επιπλέον, αν σου μπει η ιδέα να επενδύσεις τα χρήματά σου ή να κάνεις μια σημαντική αγορά, καλύτερα να το ξεχάσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Με τον Κρόνο στις «επάλξεις» καλείσαι να αναλάβεις καθήκοντα που δεν ήταν στο πρόγραμμα, περιορίζοντας κατ’ ανάγκη τις λοιπές βλέψεις σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «φορτωθείς» με ευθύνες ή υποχρεώσεις άλλων, που την ίδια στιγμή μπορεί να «χαριεντίζονται», κάπου αλλού! Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα υγείας και διατροφής, είτε δικά σου είτε ενός προσφιλούς σου προσώπου, το πιθανότερο μάλιστα είναι να χρειαστεί να επιβληθούν κάποιοι αναγκαίοι περιορισμοί. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή σου, προνόησε για ενδεχόμενες προσβολές ή τις συνέπειες της ζέστης.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Αν σκέφτεσαι να βγεις με φίλους/ες για να «ξεσκάσεις», μάλλον το αντίθετο θα συμβεί τελικά, αφού θα «πήξεις» στα προβλήματα! Κι εδώ βέβαια κινδυνεύεις να «φας» τον χρόνο σου συζητώντας για πολλοστή φορά με ένα πρόσωπο που αρνείται να κατανοήσει τις δικές του ευθύνες για όσα του συμβαίνουν, αναζητώντας «παρηγοριά», μέχρι να… ξαναπάθει τα ίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Ο ενεργός Κρόνος σε αναγκάζει να χαμογελάς ακόμη κι αν μέσα σου υποφέρεις! Αυτό βέβαια μπορεί να «μετρήσει» θετικά στις κοινωνικές σου συναναστροφές, ιδιαίτερα αν «θεραπεύσεις» το πρόβλημά σου, βοηθώντας άλλους που «φωνάζουν» το δικό τους, έστω κι αν είναι επουσιώδες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Ο ενεργός Κρόνος σε ωθεί να επικεντρωθείς σε υποχρεώσεις και καθήκοντα, δίνοντας στην μέρα σου έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα. Είτε όμως πρόκειται για την διεκπεραίωση υποθέσεων μέσα από τους δαιδάλους της γραφειοκρατίας είτε για μια εξυπηρέτηση ενός τρίτου προσώπου, θα πρέπει να αναλάβεις εσύ το μεγαλύτερο βάρος της προσπάθειας.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο ενεργός Κρόνος σε καλεί να απαλλαγείς από ό,τι δεν χρειάζεσαι και να αρκεστείς στα απολύτως αναγκαία, περιορίζοντας τις ορέξεις και τις αγορές σου. Αν μάλιστα σου ζητήσουν δανεικά, καλό είναι να αρνηθείς ευγενικά, αφού δύσκολα θα τα πάρεις πίσω, με κίνδυνο να χαλάσεις και την σχέση σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Σήμερα καλείσαι να ασχοληθείς με ζητήματα των άλλων, που είτε επιδιώκουν να «σου βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι» είτε βασανίζονται από προβλήματα και χρειάζονται την συμπαράστασή σου. Όπως κι αν έχει, η διασκέδαση και η ψυχαγωγία σου φαίνεται να μπαίνουν στο περιθώριο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Το πιθανότερο είναι να προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις ή καθήκοντα που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου. Ωστόσο, το να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, είναι κι αυτό κάτι, πολύ περισσότερο που η όποια απόπειρά σου να τα «φορτώσεις στον κόκορα» και να διασκεδάσεις θα πέσει στο κενό!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Το να έρθεις «αντιμέτωπος/η» με την «σκληρή» πραγματικότητα, δεν είναι βέβαια κάτι καινούριο για σένα, ίσα-ίσα μάλιστα που το ρεαλιστικό πνεύμα σου θα βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι αδυνατούν να το πράξουν ή δεν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα. Περιορισμοί ωστόσο τίθενται στις κάθε είδους ψυχαγωγικές ή «χαλαρές» δραστηριότητες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Με εξαίρεση τα άτομα «τρίτης ηλικίας» που μπορούν να σου προσφέρουν βοήθειες και συμβουλές, σήμερα δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να φιλοξενήσεις κόσμο στο σπίτι σου, αφού θα κουραστείς και θα ταλαιπωρηθείς, χωρίς ενδεχομένως να ακούσεις ένα «ευχαριστώ». Ίσως όμως να έχεις κι εσύ τις δικές σου ευθύνες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Αν ταξιδέψεις, να προετοιμαστείς για καθυστερήσεις και κάποια στενόχωρα συμβάντα που απειλούν να σου χαλάσουν την διάθεση. Μπορεί όμως απλά να προκύψουν κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να χαλαρώσεις και να χαρείς την καθημερινότητά σου. Επιπλέον, ενδέχεται να αναδειχτούν οι δυσκολίες που περνά ένα συγγενικό σου πρόσωπο.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss