Τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα; Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις

Σήμερα δεν είναι απλά μια Κυριακή. Είναι μια πολύ ζεστή Κυριακή και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες. Τί να αποφύγουμε; Τι να προσέχουμε; Διαβάστε αναλυτικά τις ημερήσιες προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο

“Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι”

 

Κριός
Ο Ουρανός στο ζώδιό σου σε θέλει πιο ανατρεπτικό και ρηξικέλευθο στις επιλογές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια σου καλό είναι όμως να μείνεις στον εξωραϊσμό και την δημιουργία ατμόσφαιρας.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Ο Άρης στον Καρκίνο προσδίδει ένα πιο ζωηρό χρώμα στις μετακινήσεις και γενικότερα την επικοινωνία σου, αποκρύπτοντας μάλιστα κάθε τι το δυσάρεστο. Φαίνεται όμως ότι θα υπάρξουν και ακυρώσεις δραστηριοτήτων ή «ανεξήγητες» απώλειες εγγράφων αντικειμένων και αρχείων. Επιπλέον ενδέχεται να πέσεις θύμα κατασκοπίας ή παρακολούθησης.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να ονειρευτείς το καλύτερο, ίσως μάλιστα να δείξεις το ενδιαφέρον και την αγάπη σου μέσα από συγκεκριμένες προσφορές. Επιπλέον, με την έμπνευση που διαθέτεις μπορείς να κάνεις θαύματα! Ωστόσο, παρότι ο Άρης στον Καρκίνο σε κάνει να νιώθεις πιο πλούσιος/α, οφείλεις να είσαι προσεκτικός/η.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Ο Άρης στο ζώδιο σου, σε κάνει πολύ πιο ενθουσιώδη, ίσως μάλιστα να σου δοθούν πολλές αφορμές για να αναδείξεις κάποιο από τα κρυφά ταλέντα σου. Να θυμάσαι όμως ότι τα περισσότερα από αυτά τα «σοβαρά» που σκέφτεσαι ή σχεδιάζεις τελικά δεν θα γίνουν. Καλό είναι λοιπόν να χαλαρώσεις.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να αναδείξει «πικάντικες» λεπτομέρειες ή «παραλειπόμενα» του παρασκηνίου. Και φυσικά μέσα σε όλα αυτά που θα μάθεις, υπάρχουν και υπερβολές ή ψέματα αλλά από την στιγμή που δεν θίγεσαι ουσιαστικά, κάτι τέτοιο έχει δευτερεύουσα σημασία.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Όσο παίρνεις την ζωή στα σοβαρά, κάθε φορά που ο Ποσειδώνας εμφανίζεται στο προσκήνιο έχεις κάθε λόγο να ανησυχείς, αφού πολλά από αυτά που σχεδιάζεις «πέφτουν στο κενό». Στην παρούσα φάση μάλιστα φαίνεται πως κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς από τα «τερτίπια» φίλων ή συνεργατών.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Ο Άρης στον Καρκίνο σε ωθεί να συμμετάσχεις σε κάποιου είδους «σταυροφορία», όπως όμως συμβαίνει συχνά σε ανάλογες περιπτώσεις, πίσω από την «βιτρίνα» υπάρχουν κάποιοι/ες που κερδίζουν εκμεταλλευόμενοι/ες τα οράματα και την καλοπροαίρετη διάθεση των άλλων, γι’ αυτό πρόσεχε.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Ο Άρης στον Καρκίνο σου δίνει περισσότερες αφορμές για να ταξιδέψεις ή απλά να «εξέλθεις» αναζητώντας περισσότερες χαλαρές στιγμές. Ας μην χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να ξεχάσεις προσωρινά όλα εκείνα που σε «βαραίνουν». Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι ευχάριστο ή να συναντήσεις ένα πρόσωπο που διάκειται πολύ ευνοϊκά απέναντί σου.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Το να ονειρεύεσαι πλούτη και μεγαλεία, είναι κάτι που σίγουρα μπορεί να σε εμψυχώσει, κρύβει όμως και κάποιους κινδύνους. Κι αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς προσδοκώντας κάποιο κέρδος, τελικά μπορεί να διαπιστώσεις ότι ματαιοπονείς ή έχεις πέσει θύμα μιας «καραμπινάτης» απάτης.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Ο Άρης στον Καρκίνο μπορεί να ενεργοποιήσει μια πρόταση συνεργασίας, ωστόσο καλό είναι να την απορρίψεις, όσα θεωρητικά πλεονεκτήματα κι αν συγκεντρώνει, αφού στην καλύτερη περίπτωση απλά δεν θα υλοποιηθεί, ενώ στην χειρότερη μπορεί να είναι μέρος ενός σχεδίου παραπλάνησης.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Ο Άρης στον Καρκίνο σηματοδοτεί εξελίξεις στα εργασιακά σου, καλό είναι όμως να αφήσεις τις «υψηλές» φιλοδοξίες σου κατά μέρος, αφού τα φαινόμενα απατούν και το πιθανότερο είναι να κινηθείς με λάθος τρόπο ή να εξαπατηθείς. Επιπλέον πρόσεξε μήπως χαθούν χρήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Με το τρίγωνο Άρη-Ποσειδώνα, οι ελπίδες σου για κάτι καλό πολλαπλασιάζονται, ιδίως στην κατεύθυνση μιας καθημερινότητας χωρίς αισθητές πιέσεις. Μπορείς μάλιστα να κρύψεις οτιδήποτε θεωρείς ότι σε μειώνει. Επιπλέον, τονίζονται οι καλλιτεχνικές τάσεις σου. Στην περίπτωση όμως που πάρεις τα πράγματα πιο «ζεστά να θυμάσαι πως η εξιδανίκευση έχει και τα τρωτά της.
Διαβάστε περισσότερα στο 
http://www.astrology.gr/IHTHYES

Πηγή: Astrologos.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss