Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 1 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο για να μην πηγαίνεις στα τυφλά!

Ζεστά συναισθήματα

Κριός

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω περνάει «σε άλλο επίπεδο» την καριέρα σου και τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας απέναντί σου σε στηρίζει, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να γίνει αυτό που θέλεις, όπως το θέλεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί την αναζήτηση στέγης ή θερινού καταλύματος, ενώ γενικότερα σε καλεί να ομορφύνεις τον χώρο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Την ίδια στιγμή που ο Δίας στον Ζυγό σου επιτρέπει να ξεκουραστείς, έχοντας λιγότερες ευθύνες στο κεφάλι σου, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ενταχθείς σε μια ευχάριστη παρέα ή να απολαύσεις τις χαρές ενός ταξιδιού. Από την άλλη όμως, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα ενός συγγενικού σου προσώπου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να σου προσφέρει τις υλικές και συναισθηματικές εξασφαλίσεις που ζητάς, ώστε να «πατήσεις» πάνω σε σταθερές βάσεις. Ωστόσο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ίσως χρειαστεί να «θυσιάσεις» ένα μέρος των επιδιώξεων σου ή να ενδώσεις σε δεσμεύσεις που αύριο-μεθαύριο θα σου φανούν δυσβάστακτες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο κορυφώνει την γοητεία σου και κατ’ επέκταση την δυνατότητα σου να έχεις ότι θέλεις, όπως το θέλεις. Επιπλέον, σε αγαστή συνεργασία με τον Δία στον Ζυγό μπορεί να σου προσφέρει μια σειρά από εύκολες λύσεις, που καλό είναι να μην απορρίψεις, εμμένοντας σε κάποιες «παρωχημένες» συνταγές.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Ένα πρόσωπο του παρασκηνίου που φαινομενικά παίζει έναν «δεύτερο ρόλο» στις εξελίξεις, έχει τον τρόπο να σου προσφέρει πολύτιμες λύσεις, οπότε καλό είναι να μην υποτιμάς τίποτα και κανέναν. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου. Παράλληλα, ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Ο Δίας στον Ζυγό ευνοεί τις οικονομικές επιδιώξεις σου, αφού η τύχη του θα σε συντροφεύσει, ακόμη κι αν προβείς σε κάποιες… επιπολαιότητες ή σπατάλες! Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και δημιουργεί μια ζεστή ατμόσφαιρα στις φιλίες σου, αν σκέφτεσαι λοιπόν να κάνεις τις διακοπές σου με μια τέτοια παρέα, προχώρησε άφοβα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Από την μια πλευρά, ο Δίας στο ζώδιό σου αλλά και η Αφροδίτη στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, σε βοηθούν να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου και σου προσδίδουν κοινωνική  λάμψη. Ίσως μάλιστα εξαργυρώσεις άμεσα την συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα ισχυρό πρόσωπο. Από την άλλη, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω επηρεάζει τα οικογενειακά και τα περιουσιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Ο Δίας στον Ζυγό σε οδηγεί προς την διερεύνηση του αγνώστου κι είναι πιθανό να σου αποκαλυφθεί κάτι κρυμμένο. Παράλληλα στα εργασιακά σου φαίνεται να υποχωρούν σκοτούρες και βάσανα για να αντικατασταθούν από ευκολίες και περισσότερη ξεκούραση. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Ο Δίας στον Ζυγό ανεβάζει την ψυχολογία σου και συμβάλλει σε μια αίσθηση πληρότητας, μέσα από δραστηριότητες που σε «γεμίζουν». Επιπλέον, αναμένεται να διανθίσει την καθημερινότητα σου με πολλές ευχάριστες στιγμές κοντά σε φίλους και γνωστούς/ες. Παράλληλα, η παρουσία της Αφροδίτης και του Πλούτωνα στον «άξονα» των οικονομικών σου, μπορεί να σου φέρει κέρδη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε ωθεί να συνειδητοποιήσεις τις πραγματικές αλήθειες σου, από εκεί και ύστερα όμως η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Είτε δηλαδή θα πορευτείς με βάση τα νέα δεδομένα, αλλάζοντας μονομιάς τις συνθήκες της ζωής σου, είτε θα «γαντζωθείς» από τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες σου, ακυρώνοντας τις δημιουργικές προοπτικές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα εργασιακά σου, δίνοντάς σου περισσότερες ευκολίες και ευκαιρίες για ξεκούραση, πρόσεξε μόνον μην πάρεις παραπάνω κιλά. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την απόκτηση ενός pet.  Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια επαγγελματική πρόταση από το εξωτερικό, ικανή να αλλάξει το status σου… μια για πάντα!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι για σένα ότι… ακριβώς χρειάζεσαι για τις διακοπές σου, αφού όλα αναμένεται να εξελιχθούν πολύ καλύτερα από όσο υπολόγιζες! Επιπλέον, οι προσωπικές υποθέσεις σου θα έχουν αίσιο τέλος. Παράλληλα, το τετράγωνο Δία-Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει θετικά στα οικονομικά σου κι ίσως κάνεις μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss