Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα, 10 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Πριν “ξεχυθείτε” στις παραλίες, παρά τον αέρα, διαβάστε προσεκτικά τις προβλέψεις για το ζώδιό σας από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο! Σας περιμένουν εκπλήξεις; Πρέπει να αποφύγετε κάτι; Διαβάστε προσεκτικά!

Κοινωνική ζωή

 

Κριός

Μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση μπορεί να απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου αλλά… δικαίως, αφού μπορεί να αποκομίσεις ποικίλα οφέλη, τόσο οικονομικά όσο και προσωπικά. Επιπλέον, καλείσαι να διακοσμήσεις τον χώρο σου αλλά και προμηθευτείς πράγματα για το σπίτι σου, ενώ μια γιορτή ή συγκέντρωση, μπορεί να εξελιχθεί πολύ… διασκεδαστικά.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μπορεί να διανθίσει το πρόγραμμα σου με έξτρα δραστηριότητες, κατά πλειοψηφία ευχάριστες, ακόμη λοιπόν κι αν κάποιες από αυτές δεν έχουν «βαρύνουσα σημασία», λίγο σε νοιάζει! Επιπλέον μπορεί να μετακινηθείς ή να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις με μόνο «κίνδυνο» να ασχοληθείς κυρίως με κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Μια υπόθεση οικονομικού ενδιαφέροντος ίσως πάρει θετικές διαστάσεις εξ αιτίας των νέων προοπτικών που εμφανίζονται κι από αυτήν την άποψη μπορείς να αισιοδοξείς. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ζητήσεις αύξηση στην δουλειά σου, είναι πολύ καλή στιγμή να το πράξεις! Επιπλέον, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ψωνίσεις… διάφορα, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφερθεί ένα έξτρα δώρο.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου συμβάλλει στο να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου με σχετική ευκολία ή να πετύχεις έναν από τους σημαντικούς στόχους σου. Να θυμάσαι βέβαια πως ό,τι κερδίσεις δεν θα είναι προϊόν προσπάθειας αλλά κυρίως τύχης, οπότε φρόντισε να αρπάξεις την ευκαιρία «από τα μαλλιά». Πάντως θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις όμορφα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Αναδεικνύεται η θεατρικότητά σου και καλείσαι μια ακόμη φορά να βρεθείς «επί σκηνής», εντυπωσιάζοντας τους πάντες! Επιπλέον μπορεί να κάνεις μια καλή πράξη. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να ασχοληθείς με θέματα υγείας και διατροφής ή να διορθώσεις ότι δεν σου αρέσει επάνω σου, έστω κι αν πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, νέες γνωριμίες προσδίδουν ενδιαφέρον στην ζωή σου, ίσως μάλιστα κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια μέσα από την οποία θα «ζυμωθεί» μια αξιόλογη φιλία. Επιπλέον, το θετικό κλίμα θα απελευθερώσει την παιδικότητά σου, ίσως βέβαια και κάποιες… ελαφρότητες ή επιπολαιότητες, τελικά όμως όλα χρειάζονται σε αυτήν την ζωή!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα σχέδιά σου, οπότε αφέσου στην ροή των καταστάσεων για να καρπωθείς τα καλά της… τύχης! Ίσως μάλιστα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς από μια συνάντηση με «σημαίνον» πρόσωπο. Επιπλέον αν θες να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να το πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε βοηθά να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα, έχοντας δίπλα σου πρόσωπα που… ξέρουν να εκπληρώνουν κάθε επιθυμία σου αλλά και να αποδέχονται ευχάριστα τις πρωτοβουλίες σου. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν ταξίδια κι εκδρομές ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα μήνυμα που θα σε χαροποιήσει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ευνοεί τα οικονομικά σου και μάλιστα δεν θα χρειαστεί να «τρέξεις» για να καλύψεις τις ανάγκες σου, αφού θα σου προσφερθούν κάποιες «έτοιμες» λύσεις. Κι αυτό βέβαια θα σε ωθήσει να προβείς σε αγορές, που θα σου ανεβάσουν την ψυχολογία, ενώ θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στο να γίνει η καθημερινότητά σου απλούστερη!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη «χορηγό» των προσπαθειών σου, πολλά από αυτά που θα ήθελες να δρομολογηθούν και εξαρτώνται από τους άλλους, σου προσφέρονται τελικά «στο πιάτο», χωρίς να κοπιάσεις. Έχεις λοιπόν κάθε λόγο να αισιοδοξείς και να σχεδιάζεις τα καλύτερα για σένα. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία που πραγματικά αξίζει τα… λεφτά της!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Τα δεδομένα σε σχέση με τα εργασιακά σου αλλάζουν διαρκώς προς το καλύτερο κι επειδή ότι και να γίνει πάλι «από πάνω» θα βγεις, ουδείς λόγος ανησυχίας υπάρχει! Επιπλέον, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προμηθευτείς εξοπλισμό που θα κάνει πολύ ευκολότερη την καθημερινότητά σου αλλά και να φροντίσεις τα ζώα ή τα φυτά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Προάγεται η δημιουργικότητά σου και το καλό είναι ότι η διάθεση σου να κάνεις «φρέσκα» πράγματα μπορεί να βρει ανταπόκριση και στο περιβάλλον σου, οδηγώντας σε ακόμη πιο πλούσια αποτελέσματα. Ίσως μάλιστα πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, αν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου, τότε ο δρόμος είναι… ανοικτός!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes;

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss