Τι λέει το ζώδιό σου για σήμερα 24 Αυγούστου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Έχεις επιστρέψεις από τις διακοπές και ήδη νοσταλγείς την γαλάζια θάλασσα; Διανύεις τις τελευταίες ημέρες των διακοπών σου; Σε όποια φάση κι αν είσαι, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο

Καταστάσεις που σοκάρουν

 

Κριός

Με τον Άρη «οπλισμένο κι επικίνδυνο» δεν θέλει και πολύ για να προκύψουν ποικίλες εντάσεις και μάλιστα εκτός προγράμματος. Επιπλέον είναι πιθανό να «σηκώσει αντάρτικο» ένα αγαπημένο σου πρόσωπο! Παράλληλα, σηματοδοτούνται μεταβολές τόσο στην οικογενειακή, όσο και την επαγγελματική σου ζωή και βέβαια είναι προτιμότερο να προσαρμοστείς στους συμπαντικούς ρυθμούς, παρά να πας κόντρα.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Ο Άρης στον Λέοντα αλλά και το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να προκαλέσουν προστριβές ή «αλλόκοτες» καταστάσεις τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ίσως μάλιστα να «πέσει κεραυνός εν αιθρία», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι κάποιοι/ες εγείρουν παράλογες απαιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ένας εξαιρετικά απρόβλεπτος Άρης στον Λέοντα σου προσδίδει μια «άγνοια κινδύνου», κάτι που μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε ακραίες και σπάνιες καταστάσεις. Παράλληλα, ωθείσαι να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για μια ανέλπιστη ευκαιρία, είτε για δυσάρεστη έκπληξη που σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Ανοίγει ένας νέος κύκλος δραστηριοτήτων και διαταράσσονται αναπόφευκτα οι υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις, κόντρα στα «συνηθισμένα». Όταν όμως η κάθε είδους συμβατική επιλογή δεν έχει τύχη, εκείνο που οφείλεις απέναντι στον εαυτό σου είναι να υιοθετήσεις μια ριζοσπαστική πολιτική, την μόνη ικανή να σε βγάλει από το όποιο αδιέξοδο!   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις και σίγουρα υπάρχουν πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει… χθες, αν όμως «βιάσεις» τις καταστάσεις, μπορεί να υπάρξουν «ασύμμετρες» και απρόβλεπτες επιπτώσεις στις σχέσεις και την ζωή σου. Παράλληλα, μπορεί να έρθουν στο φως κάποιες «μεθοδεύσεις» ή αυθαιρεσίες ενός προσώπου που «έχει λόγο» στην ζωή σου.  

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Έρχεσαι κοντά σε πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από φρέσκες ιδέες, κάτι που θα σου δώσει το κίνητρο να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα σου με πράγματα που αξίζουν. Ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια «εξεζητημένη», ως προς το αντικείμενό της, συλλογική προσπάθεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξει το πλαίσιο μιας φιλικής σχέσης σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Καλείσαι να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα και την προσωπική σου ζωή, ξεκινώντας ίσως από την «κατάρριψη» κάποιων ταμπού ή κανόνων. Εξ άλλου, ακόμη κι αν κάνεις πίσω προκειμένου να μην έχεις «ντράβαλα», θα έχεις μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα. Παράλληλα, ο Άρης στον Λέοντα μπορεί να διακόψει απότομα μια φιλία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να σκεφτείς πράγματα με τον δικό σου ιδιαίτερο τρόπο κι όχι «όπως κάνουν όλοι». Επιπλέον οι επαφές σου με το εξωτερικό, θα σου προσφέρουν ενδιαφέρουσες εναλλακτικές, ίσως μάλιστα δρομολογηθεί κι ένα έκτακτο ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης σε κάνει να «μη σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Με τον Άρη να μην… καταλαβαίνει από κώδικες καλής συμπεριφοράς δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ξαφνικό πρόβλημα με ένα συγγενικό ή αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, δημιουργούνται νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητες ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στη δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού είναι ικανό να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις, παρά από τους τυπικά «συμμάχους» σου. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή πλεύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το όποιο αδιέξοδο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Με τον Άρη απέναντί σου οι εξελίξεις γίνονται μάλλον απρόβλεπτες και «τρέχουν» γρήγορα, γι’ αυτό καλό είναι να «ακονίσεις» τα αντανακλαστικά σου, ώστε να ανταποκριθείς πλήρως στις προκλήσεις της ημέρας. Επιπλέον, δημιουργούνται νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν μεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις σε μια ικανοποιητική αλλά όχι μόνιμη λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Με τον Άρη να ξεπερνά ακόμη και τα… δικά του όρια, ίσως συμβεί κάτι «απίστευτο» στην δουλειά σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σε καλεί να ρίξεις το βάρος στα προβλήματα και τις απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων, από τα παιδιά σου, μέχρι τους/τις φίλους/ες σου, ίσως μάλιστα να βρεθείς ξαφνικά σε μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση.   

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss