Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 24 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Δευτέρα σήμερα, πρώτη ημέρα της εβδομάδας, η οποία προβλέπεται να είναι καυτή! Για σένα τι προβλέπει όμως; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο για να μην πηγαίνεις στα τυφλά!

Με όπλο την καλή τύχη!

Κριός

Σίγουρα είσαι καλός/η στα δύσκολα, μα σήμερα καλείσαι να αποδείξεις ότι μπορείς και στα εύκολα. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται η Αφροδίτη και ο Δίας, που σε «βομβαρδίζουν» με ευχάριστα μηνύματα και προοπτικές. Ξεπέρασε λοιπόν τους δισταγμούς σου, αφού ότι χρειαστείς κι ότι ποθήσεις, θα είναι στην απόλυτη διάθεση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

 

Ταύρος

Από μια πλευρά έχεις δίκιο να βλέπεις με… μισό μάτι τις ευκολίες που παρέχει η ζωή σε «βολεψάκηδες», που δεν έχουν δουλέψει παρά ελάχιστα στη ζωή τους. Από την άλλη όμως μπορείς κι εσύ να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις, παραμερίζοντας ίσως τις πιο ποιοτικές αναζητήσεις σου, προς όφελος των συμφερόντων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

 

Δίδυμοι

Ο Δίας και η Αφροδίτη είναι ξεκάθαροι απέναντι σου: Ξέχνα σκοτούρες πίκρες και φαρμάκια, χαμογέλασε και δείξε στους άλλους μα και στον εαυτό σου, πόσα πράγματα μπορείς να πετύχεις, όταν έχεις θετική προδιάθεση. Και βέβαια μην παραλείψεις να μοιραστείς τη χαρά σου με όλους εκείνους που αγαπάς.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

 

Καρκίνος

Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα και θα είναι κρίμα να χάσεις την δική σου, ιδιαίτερα αν πρόκειται για ένα επαγγελματικό ή οικογενειακό ζήτημα. Γι’ αυτό προσπέρασε κάθε «κόλλημα» που σε κρατάει μακριά από την επιτυχία, χωρίς από την άλλη να σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπουλήσεις τις αρχές σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

 

Λέων

Το ‘χει η μοίρα σου να υιοθετείς ηρωικούς ρόλους και να «βγάζεις το φίδι από την τρύπα», κάτι που πολλές φορές δεν βρίσκει την ανταπόκριση που θα ήθελες με αποτέλεσμα να απογοητεύεσαι. Όμως τουλάχιστον για σήμερα δεν θα πρέπει να σκέφτεσαι έτσι, αφού η Αφροδίτη και ο Δίας σου συνιστούν να αφήσεις τους… άλλους να κάνουν την «βρώμικη δουλειά».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

 

Παρθένος

Για σένα το «τερπνόν» δεν έχει νόημα όταν δεν συνδυάζεται «μετά του ωφελίμου» κι από αυτήν την άποψη είσαι σε καλό δρόμο, αφού τόσο ο Δίας όσο και η Αφροδίτη, εξυπηρετούν άριστα τις κοινωνικές αλλά και τις επαγγελματικές σου βλέψεις. Στην περίπτωση δε, που νιώθεις πιεσμένος/η από όσα έχουν προηγηθεί, μη χολοσκάς, αφού ο τροχός… γυρίζει.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

 

Ζυγός

Τι είναι ο Ζυγός χωρίς «άκρες»; Είτε φανερές, είτε μυστικές καλό είναι να υπάρχουν για κάθε ενδεχόμενο! Κι αυτήν ακριβώς την τάση σου έρχονται να επιβραβεύσουν η Αφροδίτη και ο Δίας, δίνοντας επιπλέον σπουδαίες προοπτικές και στις νέες γνωριμίες σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσεις μια χάρη από κάποιον «ισχυρό».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

 

Σκορπιός

Σήμερα, το δυνατό σου σημείο είναι η επικοινωνία με τον «έξω κόσμο», ίσως μάλιστα να λάβεις και ενθαρρυντικές ειδήσεις ή πληροφορίες. Όλα αυτά ωστόσο δεν θα έχουν απαραίτητα μια «ποιοτική» διάσταση, αφού το ζητούμενο είναι να… γελάσει το χειλάκι σου, ακόμη και με «χαζά»! Επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Δίας μπορεί να συνδράμουν σε ένα ευχάριστο ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

 

Τοξότης

Το σύμπαν «σε πάει», ίσως μάλιστα έφτασε η στιγμή να καρπωθείς για μια ακόμη φορά τα καλά των εύκολων λύσεων, αφού τόσο η Αφροδίτη απέναντί σου, όσο και ο Δίας στον Ζυγό πολλαπλασιάζουν την τύχη σου! Δεν θέτουν βέβαια κατ’ ανάγκη ποιοτικές προδιαγραφές αλλά την δουλειά τους –και την δουλειά σου- την κάνουν μια χαρά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

 

Αιγόκερως

Ο Δίας και η Αφροδίτη στο βροντοφωνάζουν: Η καλύτερη δουλειά είναι να… κάθεσαι και να σου τα φέρνουν έτοιμα, οπότε μην σκοτίζεσαι με έγνοιες που τουλάχιστον σε αυτήν την φάση δεν έχουν νόημα. Εδώ συμπεριλαμβάνονται και οι… δίαιτες, αφού η ζωή είναι πολύ γλυκιά για να της αντισταθείς. Φρόντισε μόνον να μην αποποιηθείς τις βασικές ευθύνες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

 

Υδροχόος

Μπορεί ο Άρης απέναντί σου να δημιουργεί ποικίλες εντάσεις, εσύ όμως βρίσκεσαι σε… ανοικτή γραμμή με τον Δία και την Αφροδίτη, που δεν σκοπεύουν να σε αφήσουν απόλυτα εκτεθειμένο/η στις «βάρβαρες» ορέξεις του. Μην σου πω μάλιστα ότι είναι έτοιμοι να σε στείλουν για διακοπές! Οι όποιες ανησυχίες σου λοιπόν, είναι μάλλον άνευ αντικειμένου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

 

Ιχθύες

Σήμερα ως προς τα προσωπικά αλλά και τα οικονομικά σου «πέτρα πιάνεις χρυσάφι γίνεται»! Ξέρεις όμως ότι τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Δίας έχουν και τα τρωτά τους, όπως για παράδειγμα η επιπολαιότητα, η αμετροέπεια αλλά και ο πειρασμός να βολευτείς επάνω στις πλάτες κάποιου άλλου, οπότε κάνε λίγο… σκόντο σε όλα αυτά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss