Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα 25 Ιουλίου; Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις

Τα προβλήματα ζητάνε λύσεις… και όλα δείχνουν ότι η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη για αυτό! Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις από τον αστρολόγο Γιάννη Ριζόπουλο, ώστε να μην πηγαίνεις ποτέ στα τυφλά…

Προβλήματα που ζητούν την λύση τους

Κριός

Μπορεί να ταλαιπωρηθείς με καθυστερήσεις κι εμπλοκές στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή κάποιον/α γνωστό/η σου. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η καλύτερη διαχείριση της κοσμικής ενέργειας είναι να ασχοληθείς με πιο εσωστρεφείς δραστηριότητες, όπως το διάβασμα και γενικότερα η επιμόρφωσή σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/krios

Ταύρος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σου συστήνει να περιορίσεις τις οικονομικές προσδοκίες σου, από την άλλη πλευρά όμως θα σε βοηθήσει να βάλεις σε μια τάξη στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να πουλήσεις κάτι που τούτες τις ώρες… περισσεύει! Επιπλέον, «με καμία κυβέρνηση» δεν θα έπρεπε να μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/tayros

Δίδυμοι

Η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, ούτε για… γλέντια, τουναντίον η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά σου θέματα και βέβαια, το κλειδί μιας επιτυχούς αντιμετώπισης είναι η έγκαιρη οριοθέτηση σου, ιδιαίτερα σε σχέση με έξωθεν απαιτήσεις που σε ξεπερνούν. Επιπλέον, ένας συνεργάτης σου, φαίνεται να διαψεύδει τις προσδοκίες σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/didymoi

Καρκίνος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί μεν να βοηθήσεις κόσμο που έχει προβλήματα αλλά και, όπου κρίνεις, να θέσεις τον καθένα προ των ευθυνών του για να μην τις… φορτωθείς όλες εσύ! Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένεται να προκύψουν περίπλοκες καταστάσεις, ενώ αν σχεδιάζεις να εξοπλιστείς με συσκευές ή εργαλεία, είναι προτιμότερο να περιμένεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/karkinos

Λέων

Καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου σε σχέση με όλα αυτά που σε «πνίγουν» και περιορίζουν δραστικά την δημιουργικότητά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στην ζωή, ενός προσώπου, που αγαπάς ή εκτιμάς αλλά αν προς στιγμή νιώσεις να «σε παίρνει από κάτω», δεν έχεις παρά να βοηθήσεις κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/leon

Παρθένος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου περιορίζει την ελευθερία των κινήσεων σου, θέτοντας ως «προαπαιτούμενο» την εντατική ενασχόληση σου με υποχρεώσεις και καθήκοντα που κατά ένα μέρος μπορεί να μην είναι… καν δικά σου! Ωστόσο η λογική σου υπαγορεύει να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα «θυσιάζοντας» για την ώρα τον ελεύθερο χρόνο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/parthenos

Ζυγός

Καλείσαι να βάλεις «πάγο» σε όλα εκείνα τα πρόσωπα που αποδείχτηκαν ανάξια της εμπιστοσύνης σου, όσο κοντά σου και αν βρίσκονται. Αν πάλι ταξιδέψεις η μετακινηθείς φρόντισε να τσεκάρεις προσεκτικά τα δέοντα, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα. Υπάρχουν όμως στην διάθεση σου και πολύ πιο δημιουργικές επιλογές, όπως είναι η επιμόρφωση σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/zygos

Σκορπιός

Καλείσαι να δρομολογήσεις πρακτικές και ρεαλιστικές λύσεις σε σχέση με τα οικονομικά σου. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι δεν είναι ώρα για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, πολύ περισσότερο που κάποιες έκτακτες αναγκαιότητες θα σου «τραβήξουν» χρήματα. Όσο για δανεικά, ούτε να το σκέφτεσαι! Μπορείς να προσφέρεις άλλου τύπου βοήθειες σε άτομα, που έχουν την ανάγκη σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/skorpios

Τοξότης

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, ενώ στα πρακτικά θέματα σου συνιστά να δράσεις προνοητικά, αφού ακόμη κι ένα απλό ζήτημα μπορεί εύκολα να εξελιχθεί σε μια περίπλοκη γραφειοκρατική διαδικασία ή να μην έχει την επιθυμητή εξέλιξη. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγεις συνεργασίες και να μην αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/toxotis

Αιγόκερως

Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε πάσχοντες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/aigokeros

Υδροχόος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικά ζητήματα, είτε αυτά αφορούν σε φίλους/ες, είτε σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Κι εδώ είναι που από πλευράς σου απαιτούνται έργα και όχι μόνον λόγια, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να «ξεβρακωθείς» κιόλας, δίνοντας το δικαίωμα να σε εκμεταλλευτούν! Παράλληλα, καλείσαι να διερευνήσεις το παρασκήνιο μιας υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ydrohoos

Ιχθύες

Ωθείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα των άλλων, καλό είναι όμως να θέσεις κάποια κριτήρια, ώστε να μην πέσεις θύμα των «εξυπνάκηδων». Αν μάλιστα διαπιστώσεις ότι σε έχουν «ρίξει», μην διστάσεις «να πάρεις το καπελάκι σου» και να αποχωρήσεις. Αντίθετα, η ενασχόληση σου με τις τέχνες, την φιλοσοφία και τον πολιτισμό, μπορεί να είναι πολύ πιο… ανώδυνη.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ihthyes

Πηγή: astrology.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss